Dziedātāja Natālija Tumševica nolēmusi kļūt par dejotāju. FOTO
Šopavasar Natālija Tumševica izvēlas košu apģērbu, jo spilgtas krāsas uzlabo omu.
Slavenības
2014. gada 27. aprīlis, 09:04

Dziedātāja Natālija Tumševica nolēmusi kļūt par dejotāju. FOTO

Jauns.lv

Dziedātāja un jaunā biznesa lēdija Natālija Tumševica pavisam nopietni pievērusies dejošanai. Jau pāris mēnešus viņa apgūst Latīņamerikāņu dejas, un pirmo reizi publikas priekšā uzstāsies starptautiskā deju festivālā „Magic Dance 2014”, kas norisināsies Ķīpsalas starptautiskajā izstāžu centrā.

Šajā pavasarī Natālija Tumševica tumšo ziemas garderobi nolikusi malā un iegādājusies košu apģērbu - apavus un aksesuārus no šā pavasara modes zīmolu jaunākajām kolekcijām.  Sarunā ar Kasjauns.lv Natālija atklāj, ka, lai arī dienas vēl nelutina ar tik siltu laiku, viņa ļoti noilgojusies pēc vasaras. „Esmu pamanījusi, ka līdz ar pavasari cilvēki izvēlas spilgtu apģērbu. Tas taču uzreiz uzlabo garastāvokli,” teic Natālija.

Jaunās biznesa lēdijas prātu šobrīd nodarbina dejošana. Viņa pirmo reizi savu dejotprasmi demonstrēs starptautiskā dejas mākslas festivālā „Magic Dance 2014” Ķīpsalā. „Dejošu rumbu tandēmā ar partneri Vjačeslavu Višņakovu, kas ir Latvijā un ārzemēs pazīstams dejotājs,” viņa paskaidro.

Dejot Natālija sākusi pavisam nejauši. Viņa reiz ciemojusies pie jaunības dienu draudzenes, kas pirms kāda laika izveidojusi savu deju skolu. Un, draudzenes pierunāta, Natālija tagad apmeklē deju nodarbības. „Bērnībā man patika dejot, bet tā kā biju sākusi nodarboties ar tenisu, vecāki teica, ka nevarēšu visu apvienot. Dejošana palika mans nerealizētais sapnis, ko tagad īstenoju,” viņa piebilst.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica