Ditai Lūriņai meita Grēta. Apsveicam!
Aktieru Ditas Lūriņas-Eglienas un Mārtiņa Egliena septiņus gadus vecais dēls Ernests nu kļuvis par lielo brāli māsiņai Grētai.
Slavenības
2014. gada 28. aprīlis, 15:45

Ditai Lūriņai meita Grēta. Apsveicam!

Jauns.lv

21. aprīlī par vecākiem otrajai atvasītei kļuvis Latvijas Nacionālā teātra aktieru pāris Dita Lūriņa-Egliena un Mārtiņš Egliens.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Mazulītei, kura pasaulē nākusi Anglijas karalienes Elizabetes II 88 gadu jubilejā, dots pagājušā gadsimta divdesmito un trīsdesmito gadu spožākās Holivudas zvaigznes Grētas Garbo vārds.

Dita Lūriņa-Egliena un Mārtiņš Egliens apprecējās 2002. gada vasarā, un pāra vecākajam dēlam Ernestam šovasar būs astotā dzimšanas diena. Puika, kurš drīz beigs pirmklasnieka gaitas, līdz ar mazās māsas ienākšanu ģimenē, kļuvis par lielo brāli.

Mazmeitiņas sagaidīšana lielu prieku radījusi Ditas tētim, izcilajam režisoram Valdim Lūriņam, kurš nesen žurnālam „Kas Jauns” atzinās, ka, būdams opītis mazdēlam un tētis diviem puikām, ļoti cer, ka otrais mazbērns būs meitenīte.

Dita Lūriņa, kura nenoliedzami ir viena no spilgtākajām Nacionālā teātra aktrisēm, vēl bērniņa gaidīšanas laikā pauda apņēmību drīz vien pēc otra bērna nākšanas pasaulē atgriezties uz skatuves.

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva