Slavenības
2017. gada 13. marts, 05:45

Kaspars Roga beidzot iziet ļaudīs ar savu bērnu māmiņu. FOTO

Jauns.lv

Grupas “Prāta vētra” bundzinieks Kaspars Roga (42) pēc vairāku gadu pārtraukuma beidzot iziet sabiedrībā ar savu draudzeni Evitu Liepiņu (33), kurai, starp citu, ir ļoti draudzīgas attiecības ar Kaspara bijušo sievu Aiju Auškāpu.

Kaspara Rogas mīļotā sieviete jau ilgāk nekā desmit gadus ir vizāžiste Evita Liepiņa. Pirms šīm attiecībām Evita draudzējās ar mūziķi Arstarulsmirusu Arsujumfusu-Tarusu (agrāk pazīstams kā Gustavo), savukārt Roga bija precējies ar “Prāta vētras” menedžeri Aiju Grimzi (Auškāpu), kura nu ir precējusies ar restorānu īpašnieku Dāvi Auškāpu un audzina divas meitas. Arī Kaspars un Evita pirms četriem gadiem kļuva par vecākiem – abu ģimenē aug meita Lea.

Ilgāku laiku Kaspars Roga netika manīts kopā ar meitas mammu – gan uz muzikāliem pasākumiem, gan ballītēm mūziķis lielākoties devās draugu kompānijā. Kaspars burziņos arī nevairījās koķetēt ar citām daiļā dzimuma pārstāvēm, tādējādi radot pamatu tenkām par iespējamām pārmaiņām ģimenes dzīvē. Tomēr 28. februārī uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvu “Zelta mikrofons” Dailes teātrī “Prāta vētras” bundzinieks ieradās kopā ar Evitu, apliecinot, ka aizvien ir kopā ar meitas māmiņu. Banketā pēc apbalvošanas ceremonijas, gaidot, kamēr Kaspars pabeigs nopietnu sarunu ar dziedātāju Lindu Leen, Evita omulīgi tērzēja ar citu mūziķu otrajām pusēm, bet vēlāk arī sasmaidījās un draudzīgi aprunājās ar vīra bijušo sievu Aiju Auškāpu.

 

Kaspars Roga ar draudzeni Evitu Liepiņu Dailes teātrī

“Prāta vētra” mūziķis Kaspars Roga ar draudzeni Evitu Liepiņu uz Latvijas mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta mikrofons” pasniegšanas ceremonijā Dailes ...

gallery icon
8


Kasjauns.lv/Foto: Inta Mengiša