1dienas
19stundas
33minūtes
46sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Sandra Bulloka savu māju nepārdod, bet gan izīrē par bargu naudu! FOTO
Aktrise Sandra Bulloka par 1400 dolāriem (par nakti!) izīrē savu brīvdienu māju Džordžijas štatā okeāna krastā. Tiem, kas vēlas namu īrēt, jāņem vērā, ka īpašums pieejams, ja slēgsiet līgumu vismaz uz četrām naktīm.
Slavenības

Sandra Bulloka savu māju nepārdod, bet gan izīrē par bargu naudu! FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrise Sandra Bulloka (52) nolēmusi izīrēt savu brīvdienu māju, kas atrodas okeāna krastā Džordžijas štatam piederošajā Taibī salā.

Sandra Bulloka savu māju nepārdod, bet gan izīrē p...

Aktrises Sandras Bullokas brīvdienu mājā ir četras guļamistabas un divas vannasistabas. Šo 312 kvadrātmetru lielo īpašumu Holivudas zvaigzne nolēmusi izīrēt, par to prasot 1400 ASV dolāru lielu samaksu par nakti. Minimālais laiks, uz kuru šis īpašums pieejams īrei ir četras naktis! Māja atrodas pavisam netālu no pilsētas Savannas.

Mājā ir plaša ēdamzāle ar galdu, pie kura ērti var apsēsties līdz pat desmit viesu. Saimnieku guļamistaba atrodas ēkas pirmajā stāvā. Pie tās labiekārtota arī privāta dzīvojamā istaba. Pārējās trīs guļamistabas izvietotas mājas otrajā stāvā, kur atrodas arī koplietošanas vannasistaba ar marmora apdari, atpūtas istaba un veranda, no kuras paveras skats uz okeānu.

Sandra Bulloka šo māju iegādājās 2001. gadā, par to samaksājot nepilnu pusotru miljonu ASV dolāru.

Sandra Bulloka izīrē savu brīvdienu māju

Aktrise Sandra Bulloka par 1400 dolāriem (par nakti!) izīrē savu brīvdienu māju Taibī salā Džordžijas štatā. Tiem, kas vēlas namu ...

Sandrai Bullokai – 50!

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press