Kino veterāni uz festivālu brauc bruņutransportieros! FOTO
Arnolds Švarcenegers kopā ar saviem ne mazāk slavenajiem kolēģiem ierodas uz filmas „The Expendables” fotosesiju Kannās, Francijā.
Slavenības

Kino veterāni uz festivālu brauc bruņutransportieros! FOTO

Jauns.lv

Lai reklamētu filmas „The Expendables 3” jaunāko turpinājumu, spraiga sižeta filmu zvaigznes Kannās uz fotosesiju ieradās... bruņutransportieros!

Kino veterāni uz festivālu brauc bruņutransportier...

Par godu „The Expendables” („Neiznīcināmie”) trešās filmas iznākšanai, kino grandi Arnolds Švarcenegers, Silvestrs Stallone, Dolfs Lundgrēns un Džeisons Stethems uz fotosesiju pie „Carlton” viesnīcas Kannās ieradās miera laikos ielās neredzētos transportlīdzekļos – bruņutransportieros. Fotosesijā viņiem pievienojās arī trešās filmas „jaunpienācēji” – Veslijs Snaips, Harisons Fords, Mels Gibsons, Antonio Banderass, Kellans Lucs, Glens Pauelss, Kelsijs Grammers un Ronda Rouzija.

Pie viesnīcas pulcējās kino fani un ar mobilo tālruņu palīdzību fotografēja kino veterānu vērienīgo ierašanos. Gandarīti par notiekošo, sagaidīšanu centās fotografēt arī paši aktieri.


Kino veterāni uz festivālu brauc bruņutransportieros

Lai reklamētu filmas „The Expendables 3” jaunāko turpinājumu, spraiga sižeta filmu zvaigznes Kannās uz fotosesiju ieradās bruņutransportieros!

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press