"UgunsGrēka" zvaigzne novērtē grāmatu par lesbiešu attiecībām. FOTO
Grāmatas prezentāciju apmeklēja TV seriāla „Ugunsgrēks „ zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone ar vīru Elvingu.
Slavenības
2014. gada 7. jūnijs, 14:58

"UgunsGrēka" zvaigzne novērtē grāmatu par lesbiešu attiecībām. FOTO

Jauns.lv

Uz grāmatas „Uzdrīkstēšanās” prezentāciju Kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi” pulcējās vairākas sabiedrībā zināmas personas, kas novērtēja jauno grāmatu par netradicionāli orientētām sievietēm un viņu attiecībām. Starp viesiem bija arī TV seriāla „Ugunsgrēks” zvaigzne Ieva Aleksandrova-Eklone ar vīru Elvingu.

Uz tikko klajā laistās grāmatas „Uzdrīkstēšanās” prezentāciju ieradās aktrise  Ieva Aleksandrova Eklone ar dzīvesbiedru, talantu  šovā iepazītā dziedātāja Aminata Savadogo,  skaistumkonkursu organizatore, uzņēmēja Elita Drāke, mākslinieks Artūrs Bērziņš, TV šova „Pelnrušķīte” uzvarētāja un jaunā rakstniece Kristīne Teilāne, bet par muzikālo izpildījumu vakara gaitā rūpējās jaunā dziedātāja Katy Tindemark, Sabīne Vidriķe  un Milleru Balandīnu ģimene.

Grāmatas prezentācijā ikvienam bija iespēja iegādāties grāmatu par īpašu cenu un iegūt autores Evas-Savales- Gavares autogrāfu. Autore atklāj īsu ieskatu grāmatas būtībā: „Kāpēc „Uzdrīkstēšanās"? Tāpēc, ka grāmatas varones daudz uzdrīkstējās, lai dotos pretī laimei. Tāpēc, ka es pārkāpu robežas un uzdrīkstējos atvērt durvis tēmai par kuru daudzi, iespējams, būs gatvi mani saplosīt, nosodīt un nobērt negantiem komentāriem. Un tomēr es uzdrīkstējos riskēt.”

Autore piebilst, ka ar šo grāmatu plašākai auditorijai viņa vēlas parādīt, ka nav būtiski, kas esi - tradicionāli orientēts, gejs vai lesbiete - mīlestība pret otru cilvēku ir un paliek mīlestība. Neatkarīgi no seksuālas piederības attiecībās ir divi cilvēki, ir mīlas likstas, ir ķibeles un ir kaislības. 

Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica