Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Ksenijai Sidorovai kleita... Nu, gluži kā akordeons! FOTO
Akordeoniste Ksenija Sidorova vasarīgo kokteiļkleitu iegādājusies tepat Rīgā kādā no apģērbu veikaliem.
Slavenības

Ksenijai Sidorovai kleita... Nu, gluži kā akordeons! FOTO

Jauns.lv

Latvijas slavenākā akordeoniste Ksenija Sidorova Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas svinībās ar savu 20 kilogramus smago akordeonu priecēja mūzikas mīļotājus. Uz svētku ballīti apburošā Ksenija ieradās kleitā, kas vizuāli atgādināja akordeona formu.

Ksenijai Sidorovai kleita... Nu, gluži kā akordeon...

Daiļā Ksenija gan uz skatuves, gan saviesīgos pasākumos allaž pārsteidz ne tikai ar savu apburošo smaidu, bet arī elegantiem un pat pikantiem tērpiem. Turklāt uz skatuves, pārvietojoties ar savu 20 kilogramus smago akordeonu plecos, Ksenija nevairās vilkt augstpapēžu apavus.

Sarunā ar Kasjauns.lv Ksenija Sidorova pastāstīja, ka vasarīgo kleitu iegādājusies tepat Rīgā kādā no apģērbu veikaliem. Ksenija atzīst, ka viņas jaunā kleita atgādina akordeonu: viena kleitas puse varētu būt taustiņi, bet otra – plēšas. Turklāt pikantā kokteiļkleita lieliski izceļ akordeonistes slaido augumu. „Kad ieraudzīju šo kleitu, sapratu, ka tā ir šūta tieši man,” viņa piebilst.

Ksenijas Sidorovas akordeons nav no vieglajiem – sver 20 kilogramus.
Ksenijas Sidorovas akordeons nav no vieglajiem – sver 20 kilogramus.

Ksenija Sidorova Dzintaru koncertzāles sezonas atklāšanas svētkos

6. jūnijā populārā akordeoniste Ksenija Sidorova piedalījās Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncertā un svinīgajā ballītē.

Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncerts

Dzintaru koncertzāles vasaras sezonas atklāšanas koncertā 2014.gada 6. jūnijā uzstājās tubas virtuozs Kaspars Šmits, akordeoniste Ksenija Sidorova, pianists Vestards Šimkus, ...

Latvijas diženie mūziķi sniedz koncertu Dzintaros


Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders