Arī pēc šķiršanās no drauga Lopesa izskatās lieliski. FOTO
Pēc šķiršanās no dejotāja Kaspera Smārta, dziedātāja Dženifera Lopesa atkal ir brīva sieviete.
Slavenības
2014. gada 12. jūnijs, 05:52

Arī pēc šķiršanās no drauga Lopesa izskatās lieliski. FOTO

Jauns.lv

Pēc diviem kopābūšanas gadiem, dziedātāja Dženifera Lopesa (44) izšķīrusies no sava drauga, dejotāja Kaspera Smārta (27).

Kaspers Smārts no latino dīvas nesaņems nekādu kompensāciju naudas izteiksmē, taču var sev atstāt visas dārgās dāvanas, ko abu kopābūšanas laikā saņēmis no Dženiferas. To skaitā ir vairāki motocikli, kā arī „Jeep” un „Dodge Ram” automašīnas, kuras viņam savulaik dāvājusi mīļotā. „Dženifera vienmēr bijusi ļoti dāsna attiecībā pret viņu, un Kasperam ir daudz mantu, ko viņš paņems sev līdzi,” raksta slavenību žurnāls „People”. Kāds no bijušā pāra draugiem izteicies, ka Smārts ir „īsts džentlmenis” un nepieprasa sev neko vairāk. Viņš plāno atkal atgriezties pie dejotāja amata. Vārdā nenosauktais informators arīdzan piebilst, ka Dženifera un Kaspers patiesībā esot izšķīrušies jau pirms diviem mēnešiem, tikai nav vēlējušies skaļi afišēt šķiršanos.

Dženifera šobrīd ir aizņemta ar sava jaunā mūzikas albuma „A.K.A.” reklāmas pasākumiem un vēl vairākiem citiem projektiem. Taču nesen dīva redzēta Ņujorkā veikala „Beats By Dr Dre” prezentācijas pasākumā. Viņa bija tērpusies zeltītā ar melnu mini kleitiņā un kājās apāvusi „Christian Louboutin” kurpes.

Dženifera Lopesa un Kaspers Smārts „Billboard 2014” balvu vakarā

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press