Dejotājs ratiņkrēslā Mārtiņš Oliņš gatavojas kāzām
Mārtiņš Oliņš ar līgavu Rūtu Olšteini, raugot idejas kāzu rīkošanai īpašā tam veltītā izstādē.
Slavenības
2017. gada 7. marts, 05:48

Dejotājs ratiņkrēslā Mārtiņš Oliņš gatavojas kāzām

Jauns.lv

TV3 šova „Dejo ar zvaigzni!” ceturtās sezonas dalībnieks, „Latvijas lepnums” Mārtiņš Oliņš (32) bildinājis draudzeni Rūtu Olšteini (23) un šovasar abi arī precēšoties.

Plašākas sabiedrības redzeslokā Mārtiņš Oliņš nonāca pirms vairāk nekā diviem gadiem, kad kļuva par „Latvijas lepnumu”, bet visvairāk ļaudis Mārtiņu iepazina kā TV3 šova „Dejo ar zvaigzni!” ceturtās sezonas dalībnieku. Tajā pavasarī viņš kļuva par sensāciju, rādot, kā cilvēks, kas pēc kritiena no motocikla jau 14 gadu piekalts ratiņkrēslam, spēj pacelties „spārnos” ne tikai savos sapņos un attieksmē pret dzīvi, bet arī deju laukumā. Tobrīd Mārtiņam aiz muguras bija sāpīga šķiršanās no draudzenes, ar kuru bija iepazinies rehabilitācijas centrā drīz pēc negadījuma, emocionāli grūts periods un saņemšanās, lai ietu tālāk.

Pērn Mārtiņš sabiedrībā izgāja medicīnas māsas un biedrības „Dakteris Klauns” aktīvistes Rūtas Olšteines kompānijā. Izvaicāts par attiecībām, dejotājs žurnālam stāstīja, ka abus saista tikai draudzība un lieliska saprašanās. Taču pirms nedēļas, abi rokrokā sastapti izstādē, kas veltīta kāzām, Mārtiņš vairs neslēpa, ka Rūta ir viņa mīļotā meitene, kuru ir gatavs vest arī pie altāra. Žurnālam „Kas Jauns” Mārtiņš atzinis, ka kāzas notiks jau šovasar, kā arī padalījies ar iepazīšanās un attiecību stāstu.

Žurnāla „Kas Jauns” jaunākajā numurā arī par to, kāpēc Jānis Jurkāns nevar apprecēties; kā Šleseru dzimta izmanto Valsts prezidentu Raimondu Vējoni un kādi jaunumi Kombuļu Ineses sūrajā dzīvē.

Kasjauns.lv / Foto: Agrita Grosbarte, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva