Elita Drāke 51 gada vecumā atkal triumfē skaistumkonkursā
Skat, cik novērtēta 51 gada vecumā ir jogas pasniedzēja Elita Drāke.
Slavenības
2014. gada 26. jūnijs, 08:19

Elita Drāke 51 gada vecumā atkal triumfē skaistumkonkursā

Jauns.lv

Jogas pasniedzēja un skaistumkonkursu organizatore Elita Drāke nu jau lepojas ar diviem skaistumkaralienes kroņiem, kas veidoti no mirdzošiem Swarovski kristāliem. 51 gada vecumā viņa ir lieliskā formā un starptautiskā skaistumkonkursā saņēmusi kroni kā labākā modele.

„Es tik tiešām lepojos, ka mājās uz spilventiņa man jau stāv divi kroņi. Ja iepriekšējais kronis 2013. gadā man tika piešķirts kā tituls – pirmā vicemis skaistumkonkursā „Mrs. Planet”, tad šis kronis man ir piešķirts kā kompliments, ka esmu labā formā. Turklāt Turcijā notiekošais skaistumkonkurss „Talants un modeļi” šopavasar norisinājās pirmo reizi,” stāsta Elita Drāke.

Viņa neslēpj prieku, ka 51 gada vecumā ir piepildījusi savu jaunības dienu sapni un saņēmusi kroni par savu izpildīto defilē kā modele. Skaistumkonkursā piedalījušās daudz jaunākas sievietes, kuras Elitai izdevies apsteigt un iegūt uzvaru.

Jaunības gados Elita ļoti vēlējās kļūt par modeli, taču viņas tēvs neatbalstīja šādu meitas vēlmi. „Pirmo reizi modes skatēs kā modele sāku piedalīties pēc tam, kad man jau bija piedzimis dēls, proti, pirms vairāk nekā 17 gadiem. Tādēļ šis kronis man atgādina, ka nemaz nav tik slikti. Un nav nozīmes, cik man ir gadi. Tādēļ arī es organizēju skaistumkonkursu vecmāmiņām, kur mācām kundzītēm stāju un gaitu. Saprotu, ka nekur nav teikts, kad ir beigas, un uzvaru konkursos nenosaka vecums. Viss ir atkarīgs no tā kā jūties,” prāto Elita.

Elita Drāke Turcijas skaistumkonkursā "Talants un modeļi"

Jogas pasniedzēja Elita Drāke skaistumkonkursā Turcijā 51 gada vecumā kronēta kā labākā modele.

gallery icon
8

Kasjauns.lv/Foto: Elitas Drākes privātais arhīvs