Vai popmūzikas karaliene Madonna pievērsusies islāmam?
Madonna savā blogā publiskojusi attēlu, kur viņas galvu sedz islāmticīgo sieviešu lakats – burka.
Slavenības
2014. gada 28. jūnijs, 14:34

Vai popmūzikas karaliene Madonna pievērsusies islāmam?

Jauns.lv

Kas noticis ar popzvaigzni Madonnu? Vai pārliecinātā kabalas piekritēja kļuvusi par muslimu un pievērsusies islāmam?

Savā jaunākajā sociālajos tīklos publicētajā fotogrāfijā Madonna pozē ar aizklātu seju – ar tā saukto burku, ko nēsā muslimu sievietes, apkārtējo skatieniem atsedzot tikai acis. Attēlā, ko popzvaigzne parādījusi savā „Instagram” blogā, viņas galvu klāj melns lakats, un redzamas ir vien dziedātājas zilās acis. Attēlu viņa aprakstījusi vārdiem – „Tā ir šāda veida diena!”

Šī nav pirmā reize, kad popzvaigzne savā radošajā darbībā miksē elementus no dažādām kultūrām. 1998. gadā uzņemtajā videoklipā dziesmai „Nothing Really Matters” Madonna bija tērpusies kā japāņu geiša.

Lai gan savā radošajā darbībā Madonna eksperimentē ar dažādu kultūru sajaukumu, privātajā dzīvē viņa aizvien ir pārliecināta kabalas piekritēja.

Kabalas piekritēji ap kreiso roku nēsā sarkanu vilnas dzīpariņu, jo tic, ka tas pasargā no ļaunas acs, lāsta un noskaušanas. Slavenību aprindās modi ap rokas locītavu tīt sarkanu vilnas dzīpariņu ieviesa tieši popmūzikas karaliene Madonna. Kabalas ticībai viņa pievērsusi arī savus bērnus, bijušo vīru Gaju Ričiju un bijušo draugu Hesusu Lusu.

Kabalas piekritēju skaits pasaulslavenu zvaigžņu vidū ir visnotaļ iespaidīgs. Viņu vidū ir arī supermodele Naomi Kempbela, aktrise Demija Mūra un viņas bijušais vīrs aktieris Eštons Kačers, aktrise un dziedātāja Bārbra Streizande, bijušais futbolists Deivids Bekhems un viņa sieva dizainere Viktorija Bekhema. Kabalai dzīves nogalē bija pievērsusies arī leģendārā kinoaktrise Elizabete Teilore.

Saskaņā ar senebreju kabalas mācību – sarkanais dzīpariņš ir vislabākais veids, kā cilvēks pats sevi spēj pasargāt no ļaunas acs un lāsta. Diedziņš, ko sien ap kreiso roku iedarbojoties tikpat efektīvi kā medicīnā vakcīna pret kādu kaiti. Tas it kā palielina cilvēka imunitāti. Taču ne fiziskā plāksnē, bet garīgajā. Kā vēsta senā mācība, katrai krāsai piemīt atšķirīga enerģija. Sarkanā – tā brīdina par briesmām. Dzīpariņu jāsasien septiņiem mezgliem. Katrs no tiem simbolizē vienu no garīgajām dimensijām. Turklāt diedziņu tev drīkst siet tikai tāds cilvēkam, kurš tevi patiesi mīl un kuram pilnībā uzticies. Internetā šādu dzīpariņu iespējams iegādāties, par to iztērējot vidēji 30 dolāru.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press