"Naša Russia" zvaigzne Svetlakovs, vizinoties velorikšā, notriec 300 eiro
"Naša Russia" zvaigzne Sergejs Svetlakovs ar dzīvesbiedri Antoninu, par stundu ilgu vizināšanos velorikšā šķīrās no 300 eiro.
Slavenības
2014. gada 30. jūnijs, 04:12

"Naša Russia" zvaigzne Svetlakovs, vizinoties velorikšā, notriec 300 eiro

Jauns.lv

Slavenais Krievijas humorists Sergejs Svetlakovs (36) ar dzīvesbiedri Antoninu (31) vienu no retajām vasarīgajām dienām izmantoja, lai dotos izbraukumā ar kādu no Vecrīgā spietojošajām velorikšām. Stundas brauciens viņam izmaksāja 300 eiro.

Sergejs ar Antoninu savu dēlu Ivanu, kuram 18. jūnijā bija gada jubileja, vecāki bija atstājuši mājās Jūrmalā auklītei, bet paši devās plezīrā pa Rīgu. Apstādinot vienu velorikšas pedāļu minēju Vecrīgas centrā, aptuveni stundu viņi pavadīja izbraucienā, aplūkojot vecpilsētas krāšņumu un mīlinoties.

Kad vizināties viņiem apnika, šovmenis jautāja, cik maksā rikšas saimnieka pakalpojumi. Pedāļu minējs nebija „uz mutes kritis”, sludinot, ka katrs maksā pēc savas rocības. Viņš uzreiz bilda, ka pavisam nesen vizinājis francūžus, kuri viņam par stundu samaksājuši 120 eiro. Uz to Svetlakovs paziņoja: „Mēs taču esam krutāki par frančiem!” un puisim iespieda rokā trīs 100 eiro banknotes.

Šāda summa par nepilnas stundas darbu, protams, ir astronomiska, ja ņemam vērā, ka Latvijā minimālā alga ir 320 eiro. Svetlakovs gan pēc šīs izklaides par nabagu nekļuva. Pēc žurnāla „Forbes” aplēsēm pērn izcilais komiķis nopelnījis 2,7 miljonus ASV dolāru.

Kasjauns.lv/Foto: sergeysvetlakov.ru, no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva