Paula Dukure vairs nedzied kopā ar brāli Miku Dukuru
Dziedātāja Paula Dukure 6. jūlijā uzstājās Andžeja Grauda bungu skolas koncertā, kas norisinājās Daugavas koncertzālē.
Slavenības
2014. gada 10. jūlijs, 05:31

Paula Dukure vairs nedzied kopā ar brāli Miku Dukuru

Jauns.lv

Dziedātāja Paula Dukure pēdējā laikā uzstājas kā solo dziedātāja un ar brāli Miku Dukuru vairs kopā nemuzicē. Šovasar Paula mācās dejot, bet nedēļas nogales pavada dzimtajā Raiskumā, Cēsu pusē.

Paula Dukure savu nākotni saista ar dziedāšanu, tādēļ šopavasar viņa sāka apmeklēt vokālās nodarbības pie TV šova „Okartes skatuve” skandalozā mentora Edgara Kramiņa. „Sajutu, ka gribu vairāk izkopt savu vokālu, saņemt padomus no malas, nevis tikai dziedāt mājās,” atklāj Paula.

Lai arī iepriekš Paula ar brāli Miku muzicēja kopā, tagad Miks uzstājas ar savu grupu, bet Paula dzied solo. „Brālis pēdējā laikā aizrāvies arī ar producēšanu, tad nu varbūt arī viņš kaut kad nākotnē varētu kādu manis pašas sarakstīto dziesmu producēt,” teic Paula.

Pavisam nesen dziedātāja sākusi arī apmeklēt deju nodarbības. „Man vienmēr ir šķitis, ka es varu tikai nostāties uz skatuves un dziedāt, bet nekādā gadījumā – dejot. Brālis man ieteica horeogrāfi un sāku pie viņas apmeklēt deju nodarbības. Nu viss ir mainījies un es nākotnē varēšu ne tikai dziedāt, bet arī uzdejot,” teic Paula.

Šovasar dziedātāja visas nedēļas nogales dodas pavadīt uz vecāku mājām Raiskumā. „Tur ir īsta paradīze. Izej ārā dārzā un pa taisno no dobes noplūc salātiņus,” par lauku labumiem priecājas dziedātāja.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica un no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva