"Krēslas" zvaigzne Kristena Stjuarte nogriezusi garos matus. FOTO
Tā runā, ka jauno frizūru aktrise Kristena Stjuarte iemantojusi vien stundu pirms pasākuma apmeklējuma!
Slavenības
2014. gada 11. jūlijs, 09:09

"Krēslas" zvaigzne Kristena Stjuarte nogriezusi garos matus. FOTO

Jauns.lv

Aktrise Kristena Stjuarte, kuru par superzvaigzni padarīja sāgas „Krēsla” filmas, nogriezusi garās kastaņbrūnās matu cirtas un ietonējusi tās var krāsā. Izskatās patiešām labi!

24 gadus vecā aktrise Kristena Stjuarte jauno matu griezumu atrādīja otrdien Parīzē, kad apmeklēja „Cnanel” modes skati Francijas galvaspilsētā notiekošajā Modes nedēļā. Kristena Parīzē devās vērot augstās modes rudens/ziemas skati. Aktrise pārsteidza ne tikai ar jauno frizūru, bet arī ar izvēlēto sniegbalto tērpu – viegli caurspīdīgām harēma stila biksēm ar paaugstināto jostasvietu.

Runā, ka Stjuarte jauno matu griezumu iemantojusi tikai stundu pirms pasākuma apmeklējumam. „Es jūtos brīva,” apmierināta ar frizūru, reportieriem vēlāk izteikusies Kristena.

Uzmanību piesaistošās oriģinālās bikses Kristena bija saskaņojusi ar baltu trikotāžas topiņu, kas atsedza viņas nevainojami plakano vēderu. Tērpu aktrise bija papildinājusi ar smagnējām sudraba rotām un kājās apāvusi baltas laiviņas ar šobrīd aktuālo smailo purngalu.

Modes nedēļu Parīzē apmeklē vēl virkne slavenību. Viņu skaitā ir aktrises Dženifera Lorensa, Emma Vatsone, Šarlīze Terona, Mariona Kotiljāra un Lilija Kolinsa, modes žurnāla „Vogue” redaktore Anna Vintūra un „30 Seconds To Mars” mūziķis un aktieris Džareds Leto. Savukārt slaveno amerikāņu sabiedrības dāmu Kardašjanu pusmāsa modele Kendala Dženere pati kāpusi uz mēles „Chanel” skatē un demonstrējusi jaunākās kolekcijas tērpus.


Kasjauns.lv, Foto: All Over Press