Lindseja Lohana nosvin dzimšanas dienu. Visa vienos zilumos. FOTO
Dzimšanas diena – bēdīgi svētki: gaviļnieces Lindsejas Lohanas kājas vienos zilumos, bet pati sadusmota, ka viņas tēls izmantots datorspēles radīšanā bez atļaujas.
Slavenības
2014. gada 12. jūlijs, 15:30

Lindseja Lohana nosvin dzimšanas dienu. Visa vienos zilumos. FOTO

Jauns.lv

Skandalozā amerikāņu aktrise Lindseja Lohana (28) savā dzimšanas dienā manīta Ņujorkas ielās zilumiem un skrambām klātām kājām.

Pastaigai Ņujorkas ielās Lindseja Lohana izvēlējusies T-krekliņu ar grupas „Iron Maiden” logotipu. Topiņu aktrise daļēji bija ielikusi īsajos džinsā šortiņos, kas atsedza viņas zilumiem un saskrāpējumiem klātās kājas. Šoreiz gan jāatzīst, ka hematomas uz Lindsejas kājām nav vētrainas ballītes sekas, kā to varētu padomāt, zinot aktrises dzīvesveidu. Milzu zilumā Lohana iedzīvojusies pēc kritiena no velosipēda, par ko viņa pavēstījusi arī saviem „Instagram” bloga sekotājiem.

Pavisam nesen Lindsejas vārds atkal nonāca ziņu sleju virsrakstos. Aktrise vainoja datorspēles „Grand Theft Auto” veidotājus, jo tie bez Lindsejas ziņas spēlē ieviesuši personāžu, kas uz mata līdzinoties viņai. Lohana apgalvo, ka datorspēles tēls izskatās līdzīgs viņai, nēsā tādus pašus apģērbus un pat vārds esot līdzīgs – Leisija Džonasa.

Spēles sižets ir sekojošs: Džonasa ir aktrise un lūdz spēles dalībniekus pasargāt viņu no uzbāzīgajiem paparaci un palīdzēt nokļūt „Chateau Marmont” viesnīcā Rietumholivudā. Arī Lindseja ir mitinājusies šajā viesnīcā un 2012. gadā to pametusi, atstājot 46 tūkstošu dolāru lielu neapmaksātu rēķinu. Lindseja ir sašutusi, ka spēles personāžs „nokopēts” no viņas tēlotajām varonēm filmās „Mean Girls” un „Freaky Friday”, pateicoties kurām aktrise iemantoja pasaules slavu un 2005. gadā saņēma četras „Teen Choice Awards” godalgas un divas „MTV Movie Awards” balvas.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press