"Preses kluba" vadītājs Ceriņš Jūrmalas modes skatē sajūtas kā Holivudā. FOTO
TV24 raidījuma „Preses klubs” vadītājs Aivis Ceriņš un TV3+ raidījuma „Zvaigžņu dienasgrāmatas” vadītāja Jeļena Gricuka.
Slavenības
2014. gada 13. jūlijs, 04:43

"Preses kluba" vadītājs Ceriņš Jūrmalas modes skatē sajūtas kā Holivudā. FOTO

Jauns.lv

Rīga TV 24 raidījuma „Preses klubs” vadītājs Aivis Ceriņš Jūrmalā vadīja „Jūrmalas kūrorta kolekcijas 2014” modes skati, kurā bija pārsteigts par daiļā dzimuma apmeklētāju krāšņajiem tērpiem un spilgto izskatu. „Sajutos gluži kā Holivudū!” tā Ceriņš.

„Nevar īsti saprast vai esmu Latvijā, vai Holivudā,” pēc modes skates sarunā ar portālu Kasjauns.lv atzina Aivis Ceriņš. Aivja sirds vairs nav brīva un papriecājies par daiļajām pasākuma viešņām, viņš devās uz aizkulisēm, kur viņu jau gaidīja mīļotā sieviete Lelde Lietaviete.

Telekanāla Rīga TV24 ziņu moderatores Leldes Lietavietes un raidījuma „Preses klubs” vadītāja Aivja Ceriņa starpā jau trīs gadus ir romantiskas attiecības. Turklāt abi mīlētāji kopā filmējas arī reklāmās gan Latvijā, gan Krievijā.

Šovasar Lelde un Aivis vēl negrasās precēties: „Neesmu pat vēl Leldi bildinājis, tas viss man vēl priekšā. Taču šovasar esam aicināti ar Leldi organizēt kāzas saviem draugiem un būt arī šajā nozīmīgajā pasākumā par vedējiem,” sarunā ar Kasjauns.lv pastāstīja Aivis.

Kasjauns.lv/ Foto: Santa Sergejeva