Talantu šova zvaigzne Māra Katarska sajūsminās par vīriešu uzmanību Grieķijā. FOTO
Māra Katarska, dzīvojot saulainajā Rodas salā, nevar sūdzēties par vīriešu uzmanību.
Slavenības
2014. gada 17. jūlijs, 06:33

Talantu šova zvaigzne Māra Katarska sajūsminās par vīriešu uzmanību Grieķijā. FOTO

Jauns.lv

Šova „Okartes skatuve” dalībniece Māra Katarska, skatuves vārdā dēvētā Katarsky, jau četrus mēnešus uzturas Grieķijā, Rodas salā, kur bauda atpūtu, vīriešu uzmanību, bet iztiku pelna, dziedot viesnīcās.

Māra atklāj, ka pametusi Latviju, jo vēlējās pamainīt savu ikdienu. Tagad viņa iztiku pelna, dziedot viesnīcās, un Latvijā atgriezties vien oktobra beigās.

„Dzīvoju pasakainajā Rodas salā. Te ir skaisti, jūra un lieliski cilvēki,” sajūsmināta stāsta Māra. „Man šeit ir lieliskas iespējas un piedāvājumi strādāt. Vēl apsveru iespēju, kad atgriezīšos Latvijā. Pagaidām izbaudu dzīvi uz salas,” priecīga par dzīvi Grieķijā stāsta Māra.

Visvairāk viņu iepriecina vīriešu uzmanība. „ Šeit vīrieši ļoti novērtē skaistas sievietes, un es varu teikt, ka Latviešu vīrieši ir izlutināti. Šeit vīrieši ir ļoti draudzīgi, jauki un nav uzmācīgi. Pret mani izturas kā pret princesi,” atklāj Katarska un piebilst: „Daudz labas emocijas dāvā apkārtējie cilvēki. Visi ir smaidīgi un pozitīvi. Man tiešām ir palaimējies. Vide ir lieliska, viss šķiet vienkārši. Ir viegli sarunāties ar cilvēkiem un visvairāk mani fascinē miers un tas, ka šeit it viss notiek bez steigas.”

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Ziders , no Māras Katarskas privātā arhīva