Laima Vaikule „Jaunajā vilnī” spridzina ar tērpu. Konkursa 3. dienas FOTO
Laimas Vaikules pikantais tērps ekspertu vērtējumā, neapšaubāmi, tika atzīts par konkursa trešās dienas stilīgāko apģērbu.
2014. gada 25. jūlijs, 09:22

Laima Vaikule „Jaunajā vilnī” spridzina ar tērpu. Konkursa 3. dienas FOTO

Jauns.lv

Jau trīs dienas Dzintaru koncertzāli pārņēmuši jauno izpildītāju konkursa „Jaunais vilnis” dalībnieki un šī saieta viesi. No Latvijas pārstāvjiem šajā pasākumā veicas vien populārajai dziedātājai Laimai Vaikulei, kuras vakara tērps stilistu un modes apskatnieku vērtējumā atzīts par spožāko stila pērli.

„Jaunā viļņa” trešā diena mūsu talantam konkursā – Stasam Šurinam – izrādījās vēl traģiskāka nekā pirmā. Ja pirmajā dienā viņš 16 dalībnieku konkurencē ieņēma 11. vietu, tad pēc vakardienas uzstāšanās Stass novēlās vēl par divām pozīcijām zemāk un nu ir vien trīspadsmitais. Joprojām līderes godā ir Gruzijas pārstāve Nuca Buzaladze.

Ja runā par konkursa aizkulisēm, tad jāsaka, ka „Jaunā viļņa 2014” trešā diena bija zīmīga ar to, ka uz konkursu bez pavadones, proti, sievas Allas Pugačovas, ieradās Krievijas parodiju meistars Maksims Galkins. Ja ar Allu pie sāniem viņš ir kluss un, ja tā var izteikties – zemāks ar zāli, tad vakar viņš bija burtiski atplaucis. Pēc ierašanās viņš sasveicinājās ar ļaudīm, kuri aiz žoga noskatās Krievijas zvaigžņu ierašanos, pēc tam izpildīja vien sev saprotamus dejo soļus, un tad sāka fotografēties kopā ar teju vai visiem konkursa apmeklētājiem.

Tāpat pieminams tas, ka mūžam nenovecojošais Boriss Moisejevs tika pieķerts mutējoties ar dāmām; Valērijs Ļeontjevs savu sportisko formu pierādīja metoties īsā sprinta skrējienā, un visbeidzot – pat „Jaunā viļņa” publika piefiksējusi, ka Latvijā valda svelme, un tā labāk pārdzīvojama mugurā velkot nevis melnus, bet gaišas krāsas tērpus.

Kasjauns.lv/ Foto: aculiecinieka