Pugačova vēro, kā viņas jubileju svin slavenie un bagātie. EKSKLUZĪVI FOTO
Alla Pugačova un Maksims Galkins. Estrādes leģenda gāja, turoties vīram pie elkoņa un izskatījās sagurusi.
2014. gada 27. jūlijs, 13:39

Pugačova vēro, kā viņas jubileju svin slavenie un bagātie. EKSKLUZĪVI FOTO

Jauns.lv

Reti kurš ticēja, tomēr karstuma saasināto veselības problēmu nomocītā Krievijas estrādes leģenda Alla Pugačova ieradās uz savai 65 gadu jubilejai veltītajām svinībām Lielupes restorānā.

Tas, ka Alla Pugačova „Jaunā viļņa” koncertā, kurā ar viņas zelta repertuāra dziesmām uzstājās slavenākie krievu dziedātāji, ieradās tikai uz pašām beigām, raisīja šaubas, vai paaugstinātais asinsspiediens ļaus primadonnai naktī ierasties uz Lielupes restorānā „Laivas” sarīkotajām svinībām.

Uzreiz pēc Allas uzstāšanās Dzintaros neskaitāmi luksusa auto devās uz Lielupi, kur bija paredzēta elitāra ballīte. Krievijas bagātnieki ar savām krāšņajām pavadonēm, „Jaunā viļņa” skatuves spīdekļi, kā arī vairāki mūsu pašu turīgie – miljonāre Irēna Pulkinena, mersedesu tirgotāja Benita Sadauska, miljonārs Aleksandrs Šenkmans, baņķieris Igors Buimisters un politiķu Šleseru pāris – visi pa sarkano paklāju cēli soļoja uz Pugačovas ballīti.

Vairums viesu jau bija ieņēmuši vietas pie galdiņiem un sakrāvuši šķīvjos delikateses, kad tieši pusnaktī pie ieejas piebrauca Allas baltais limuzīns. Turoties pie vīra, humorista Maksima Galkina, elkoņa, nedaudz sagurušu skatienu, svinībās ieradās arī gaviļniece Alla Pugačova. Melno balahonu pēc uzstāšanās Dzintaros Alla bija paguvusi nomainīt pret košāku un dzīvespriecīgāku tērpu rozā toņos.

Kā novēroja Kasjauns.lv, dzīres baudīt ar pilnu krūti Alla vis nevēlējās. Dziedātāja, sēdēdama pie galdiņa, no malas noraudzījās, kā viņai par godu līksmo bagātie un slavenie.

Kasjauns.lv, Foto: Aculiecinieka foto