Vaikule jubilejas svinībās guļas Pugačovai pie kājām. FOTO
Jubilāri Laimu Vaikuli ar dziesmu apsveica pati Alla Pugačova. Izrādot cieņu Krievijas estrādes vislielākajai zvaigznei, Laima Vaikule nogūlās pie Pugačovas kājām.
Slavenības
2014. gada 29. jūlijs, 16:08

Vaikule jubilejas svinībās guļas Pugačovai pie kājām. FOTO

Jauns.lv

Dienu pēc festivāla “Jaunais vilnis” noslēguma koncerta Latvijas dziedātāja Laima Vaikule turpat Jūrmalā, restorāna “36. līnija” pludmales teltī sarīkoja vērienīgu ballīti, kurā viesojās daudzi “Jaunā viļņa” dalībnieki. Arī Krievijas estrādes zvaigzne Alla Pugačova.

Laima tovakar nolēma nosvinēt savu 60 gadu jubileju, lai gan dzimšanas diena viņai ir 31. martā. Toreiz dziedātāja no svinībām atteicās, paskaidrojot, ka to vietā sev uzdāvinājusi braucienu uz Indiju, kurp devās kopā ar dzīvesdraugu Andreju Latkovski.

No kārtīgas jubilejas ballītes Vaikulei tomēr neizdevās izvairīties. It sevišķi, ja lielais vairums Krievijas šovbiznesa zvaigžņu joprojām uzturas Latvijā, gaidot komponista Igora Krutoja 60 gadu jubilejas svinības, kas šovakar notiks Latvijas Nacionālajā operā. Tāpēc, izmantojot brīvo dienu starp “Jaunā viļņa” noslēgumu un Krutoja svinībām, Laima sarīkoja svētkus sev.

Apsveikt Laimu Vaikuli jubilejā ieradās daudzas slavenības. Tostarp Igors Krutojs, Filips Kirkorovs, Leonīds Agutins, Boriss Moisejevs, Jana Rudkovskaja, Aleksandrs Reva, Alla Pugačova, Maksims Galkins un daudzas citas zvaigznes. Starp citu, Laimas jubilejā uzstājās arī Intars Busulis.

Kaut gan jubilejas svinības notika bez preses klātbūtnes, ieskatu par to, kā tās pagāja, var gūt arī no daudzajām fotogrāfijām, ko svinību viesi salikuši sociālajos tīklos.

Kasjauns.lv/Fot: Instagarm.com