Ar fantastisku koncertu, klātesot ģimenei un Lindai Leen, Busulis izdod jauno albumu. FOTO
Intara Busuļa albuma prezentāciju apmeklēja daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis. Mīļi apkampās un čaloja viņš arī ar mūziķi Lindu Leen.
Slavenības
2017. gada 1. marts, 23:10

Ar fantastisku koncertu, klātesot ģimenei un Lindai Leen, Busulis izdod jauno albumu. FOTO

Jauns.lv

Spīķeru koncertzālē dziedātājs Intars Busulis prezentēja savu jaunāko solo albumu "Nākamā pietura". Pasākumu apmeklēja gan viņa talanta pielūdzēji, gan radinieki – sieva, bērni, brālis Lauris Busulis ar sievu -, kā arī vairāku dziesmu tekstu autore Māra Zālīte un pat dziedātāja Linda Leen.

Koncertā dziedātājs neizplūda garās sarunās, lai pagūtu izdziedāt visas albumā iekļautās kompozīcijas.

Albumā "Nākamā pietura" iekļautas 13 dziesmas ar Kārļa Lāča un Intara Busuļa radītu mūziku un ar dažādu dzejnieku tekstiem. Šoreiz, atšķirībā no iepriekšējiem albumiem, gandrīz visas dziesmas rakstītas, izmantojot dzeju, kura jau pati sevi pierādījusi kā paliekošu vērtību. Albumā ir kompozīcijas ar Imanta Ziedoņa, Māras Zālītes, Justīnes Kļavas un Ilmāra Šlāpina tekstiem.

Neatsveramu lomu solodziesmu tapšanā spēlē jau ilggadējie "pašu - savējie" dzejnieki Kārlis Vērdiņš, Anna Auziņa un Jānis Elsbergs.

Radot dziesmas, mūziķi centušies izvairīties no galējiem skaņiskiem eksperimentiem un dziesmas sarakstītas tradicionālā, pašiem mūziķiem jau pazīstamā un koncertos iepazītā aranžējumā, ar visa Abonementa orķestra aktīvu līdzdalību tapšanas procesā. Katrā dziesmā ir kāds stāsts un, protams, galvenā ir Intara balss, kas albumā ļauj piedzīvot gandrīz vai dramaturģisku ceļojumu un attīstību.

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders