Dziedātājai Lienei Greifānei piedzimis otrs puika. Apsveicam!
Liene un Igors Greifāni kļuvuši par vecākiem dēlam Kristoferam.
Slavenības
2014. gada 7. augusts, 13:10

Dziedātājai Lienei Greifānei piedzimis otrs puika. Apsveicam!

Jauns.lv

Dziedātāja Liene Greifāne ar vīru Igoru Greifānu trešdien, 6. augustā kļuvuši par vecākiem dēlam Kristoferam.

Gaidību laikā Liene ievēroja aktīvu dzīvesveidu, daudz sportoja, paguva piedalīties populārajā TV šovā „Izklausies redzēts” un līdz pat grūtniecības beidzamajām nedēļām apmeklēja saviesīgus pasākumus. Jūlija izskaņā, neraugoties uz tveicīgajiem laikapstākļiem, mūziķe pat vairākus vakarus apmeklēja jauno izpildītāju konkursu „Jaunais vilnis” Jūrmalā.

Par priecīgo notikumu – dēla piedzimšanu – Liene Greifāne informēja sociālajos tīklos, publiskodama foto, kurā māmiņas pirkstam ar mazo rociņu apķēries jaundzimušais. Mūziķe arī pavēstījusi, ka abi ar dēliņu Kristoferu jūtas labi.

Nu Greifānu ģimene saņem neskaitāmus apsveikumus un laba vēlējumus. Komentāru sadaļā zem bildes ierakstus veikuši arī tādi sabiedrībā zināmi ļaudis kā dziedātājs Lauris Reiniks, aktrises Agnese Zeltiņa, Zane Vaļicka, uzņēmējs Arnis Bikšus, sabiedrības dāma Marika Ģederte un citi.

Ar tagadējo vīru un jaundzimušā dēla Kristofera tēvu Igoru Liene Greifāne attiecības uzsāka pagājušās vasaras izskaņā, bet šā gada jūnijā viņi savu laulību reģistrēja oficiāli.

No pirmās laulības ar uzņēmēju Arti Bronušu, kurš patlaban dzīvo Amerikā, dziedātājai ir astoņus gadus vecs dēls Sebastians Matiass.

Kasjauns.lv/Foto: Rojs Maizītis, Facebook.com