Kinoveterāns Lundgrēns seko Stallones piemēram un atrāda savas skaistās meitas. FOTO
Dolfs Lundgrēns ir divu meitu tēvs. Vecākajai meitai Idai ir jau 18 gadu, bet Grēta šā gada novembrī svinēs 13. dzimšanas dienu.
Slavenības

Kinoveterāns Lundgrēns seko Stallones piemēram un atrāda savas skaistās meitas. FOTO

Jauns.lv

Pagājušajā nedēļā aktieris Silvestrs Stallone devās uz filmas „The Expendables 3” pirmizrādes vakaru Londonā, līdzi ņemot sievu un trīs savas burvīgās meitas. Viņa piemēram sekojis kolēģis, arī kauslīgs tips – Dolfs Lundgrēns, kurš pirmizrādes vakarā Losandželosā, atrādīja savas skaistules.

Kinoveterāns Lundgrēns seko Stallones piemēram un ...

Zviedru aktiera Dolfa Lundgrēna (56) kino karjera ilgst jau vairāk nekā 30 gadus, taču viņa dzīves visnopietnākā loma ir tēva loma. Uz Holivudā notikušo filmas „The Expendables 3” pirmizrādes vakaru aktieris ieradās kopā ar savām skaistajām meitām – 18 gadus veco Idu Sigridu un 12 gadus veco Grētu Evelīnu. Meiteņu mamma ir juveliere Anete Kviberga.

Lungrēna un Kvibergas laulība šķirta 2011. gadā un aktierim dzīvē ir jauna draudzene Dženija Sandersone.

Aktiera meitas izskatījās no sirds priecīgas, ka var pavadīt tēvu uz smalko pasākumu un labprāt pozēja ar viņu kopā uz sarkanā paklāja.

Lundgrēns filmas pirmizrādes vakaram bija izvēlējies tumši zilu žaketi, melnas smokinga bikses un sniegbaltu kreklu. Vecākā meita Ida pasākumu apmeklēja augumam piegulošā baltā tērpā ar caurspīdīgu svārku daļu. Ida bija izvēlējusies kosmētiku, kas izceļ viņas dabisko skaistumu un uz pleca nesa melnu ādas rokassomiņu.

Jaunākā māsā Grēta tērpu bija saskaņojusi ar māsu un izvēlējusies to melnbaltos toņos. Baltajai kleitiņai ar caurspīdīga auduma ielaidumiem viņa bija pieskaņojusi rakstainu jaku un melnas kurpes uz platformas zoles.

Dolfs Lundgrēns filmas pirmizrādes vakarā lepojas ar savām skaistajām meitām

Zviedru aktieris Dolfs Lundgrēns ir divu meitu tēvs. Vecākajai meitai Idai ir jau 18 gadu, bet Grēta – 12. Ģimene ...

Stallone ar sievu un meitām filmas "The Expendables 3" pirmizrādē

Silvestrs Stallone ar sievu Dženiferu Flavinu un meitām – Sofiju Rouzu, Sistinu Rouzu un Skārletu Rouzu – apmeklē filmas „The ...

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press