Meksikāņu ziepju operu zvaigzne izoperētās ribas glabā burciņā. Mīts vai patiesība? FOTO
„Te ir pierādījums tam, ka mīlu savas izslavētās ribas. Esmu saglabājusi tās visus šos gadus! Un sāga turpinās...” – „Instagram” blogā raksta meksikāņu zvaigzne Tālija. Viņa joko jeb tā ir patiesība?
Slavenības
2014. gada 18. augusts, 05:31

Meksikāņu ziepju operu zvaigzne izoperētās ribas glabā burciņā. Mīts vai patiesība? FOTO

Jauns.lv

Jau gadiem ilgi runā, ka meksikāņu ziepju operu zvaigzne un dziedātāja Tālija (42) izoperējusi divas ribas, lai izskatītos tievāka. Nu viņa atkal faniem par to atgādinājusi...

Savulaik baumoja, ka dziedātāja Šēra veikusi operāciju un likusi izņemt dažas ribas, lai iemantotu slaidāku vidukli. Viņa to vienmēr noliegusi un aizvien nav zināms, vai tās ir tikai runas jeb patiesība. Krietni vēlāk sāka baumot, ka arī meksikāņu dziedātāja un aktrise Tālija (īstajā vārdā Ariadna Tālija Sodi Miranda) izoperējusi pāris ribu, lai izskatītos tievāka. Nesen 42 gadus vecā ziepju operu zvaigzne publiskojusi attēlu ar burciņu, kurā ievietotas izņemtās... ribas.

Aizvadītajā nedēļā Tālija kādā intervijā atgādināja par savulaik klīdušajām baumām par izoperētajām ribām. Īsi pēc tās viņa „Instagram” blogā ievietojusi video, kurā demonstrē atkailinātu vēderu. Pie video viņa pierakstījusi sekojošu komentāru: „Jūs domājat, ka izoperēju sev ribas? Jā, nē?”

Neilgi pēc šī video publiskošanas un no jauna uzjundītajām baumām, Tālija publiskojusi vēl vienu video, kur redzama burciņa, bet tajā dažas ribas. „Visiem maniem mīlošajiem filipīniešu faniem,” raksta Tālija, „te ir pierādījums tam, ka mīlu savas izslavētās ribas. Esmu saglabājusi tās visus šos gadus! Un sāga turpinās...”

Aizvien nav zināms, vai šis video bija domāts kā joks. Un kā domājat jūs?

Kasjauns.lv/Foto: Instagram. All Over Press