1dienas
19stundas
39minūtes
31sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Agilera nosauc jaundzimušo meitu par Vasaras Lietu!
Aizvadītajā sestdienā Kristina Agilera ar draugu Metjū Ratleru sagaidījuši pasaulē meitiņu. Ģimenē aug arī dziedātājas sešus gadus vecais dēls Makss, kurš dzimis viņas iepriekšējās attiecībās.
Slavenības

Agilera nosauc jaundzimušo meitu par Vasaras Lietu!

Jauns.lv

Daudzi vilka uz zoba sabiedrības dāmu Kimu Kardašjanu, ka viņa bērnu nosaukusi par Ziemeļrietumiem (North West). Neparastu vārdu savai meitiņai devusi arī dziedātāja Kristina Agilera, nosaucot bērnu par Vasaras Lietu (Summer Rain).

Agilera nosauc jaundzimušo meitu par Vasaras Lietu...

Aizvadītajā sestdienā Kristina Agilera un viņas draugs Metjū Ratlers kļuva par vecākiem meitiņai. 33 gadus vecā dziedātāja bērnu laida pasaulē ar ķeizargrieziena palīdzību „Cedars-Sinai” medicīniskajā centrā Losandželosā.

Dziedātāja priecīgos jaunumus par meitas piedzimšanu pavēstījusi arī saviem „Twitter” bloga sekotājiem un atklājusi, ka mazulītei ir jau izvēlēts vārds. Jaunie vecāki meitu nosaukuši par Sameru Reinu jeb Vasaras Lietu. „Tik lepna sagaidīt pasaulē mūsu skaisto meitiņu Sameru Reinu,” rakstīja Kristina.

Ģimenē aug arī sešus gadus vecs dēls Makss, kurš dzimis Agileras iepriekšējās attiecībās –laulībā ar mūzikas producentu Džordanu Bretmenu. Pāris apprecējās 2005. gadā un izšķīrās piecus gadus vēlāk. Laulība oficiāli šķirta vēl pēc gada – 2011. gada aprīlī.

Agilera un Ratlers iepazinās 2010.gadā filmas „Burlesque” („Burleska”) uzņemšanas laukumā, kur viņš darbojās kā producenta asistents. Šī gada februārī pāris paziņoja par saderināšanos, bet drīz pēc tam arī par Agileras grūtniecību.

Kristina Agilera ar dēlu Maksu un draugu Metjū Ratleru

Kristina Agilera ar dēlu Maksu un draugu Metjū Ratleru

Slaveno vecāku bērnu neparastie vārdi

Vēl dīvaināki slavenību bērnu vārdi

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press