Tā Sāra Džesika Pārkere saģērbusi meitas pirmajai skolas dienai. FOTO
Pirmajai skolas dienai Sāras Džesikas Pārkeres dvīnes Mariona un Tabita izvēlējušās ļoti pamanāmas matu rotas.
Slavenības
2014. gada 5. septembris, 19:02

Tā Sāra Džesika Pārkere saģērbusi meitas pirmajai skolas dienai. FOTO

Jauns.lv

Aktrisei Sārai Džesikai Pārkerei (49) patīk meitas ģērbt dzīvespriecīgos toņos. Arī Tabitas un Marionas pirmajai skolas dienai mamma izvēlējusies glītas kleitiņas un uzmanību piesaistošas matu rotas.

Atgriežoties sākumskolā Mariona Loreta Elvela bija ģērbusies baltā kleitiņā, kam pieskaņota balta matu rota un baltas kurpītes. Māsa Tabita Hodža bija tērpusies meitenīgi rozā kleitiņā ar taurenīšiem, rozā kurpītēs, bet viņas matus rotāja melns pušķis. Ceļā uz skolu Tabita ne mirkli nešķīrās no savas rokassomas ar pērtiķi.

Seriāla „Sekss un lielpilsēta” zvaigznei Sārai Džesikai Pārkerei ir pašai sava apģērbu līnija, un viņai ļoti patīk pucēt arī savas piecus gadus vecās meitas Tabitu un Marionu.

Lai gan viņas ir dvīnes, pēc izskata meitenes ir atšķirīgas. Īsi pēc nākšanas pasaulē, vecāki atzina, ka arī pēc rakstura abas esot ļoti dažādas.

Pārkeres dvīnītes jūnijā nosvinēja piekto dzimšanas dienu. Meitenes nāca pasaulē 2009. gadā ar surogātmātes palīdzību. Sāras un viņas vīra, aktiera Metjū Broderika, ģimenē aug arī 12 gadus vecs dēls Džeimss Vilkijs.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press