Dienesta romāns turpinās? Kramiņš atkal kopā ar asistenti. FOTO
Skat, kāds gaumīgi saposies ir asistentes Gintas Vikmanes klātbūtnē ir Edgars Kramiņš! Šoreiz asistente, ieraugot fotogrāfus, turējās atstatus, it kā cenzdamās paslēpties Kramiņam aiz muguras.
Slavenības
2014. gada 6. septembris, 07:37

Dienesta romāns turpinās? Kramiņš atkal kopā ar asistenti. FOTO

Jauns.lv

Vokālais pedagogs un talantu šovu dziedāšanas nodarbību pasniedzējs Edgars Kramiņš atkal manīts izejam sabiedrībā ar šlāgerdziedātāju Gintu Vikmani.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Saposies gaišas krāsas uzvalkā, Kramiņš 4. septembra vakarā apmeklēja savas audzēknes dziedātājas Jenny May jeb Maijas Stuģes trešā mūzikas albuma „Tev paveiksies” prezentāciju.

Vokālais pedagogs ieradās kopā ar savu asistenti Gintu Vikmani un visu vakaru pavadīja viens otra sabiedrībā. Abi gan centās nepievērst sev lieku uzmanību, un fotogrāfiem Kramiņš labprātāk pozēja viens, kamēr Vikmane tai laikā pakāpās pāris soļus atpakaļ vai sāņus.

Pirms pāris gadiem daudzi apsprieda Edgara Kramiņa iespējamās romantiskās attiecības ar bijušo Valsts kontroles vadītāju Ingunu Sudrabu. Tomēr Kramiņš apgalvoja, ka ir no attiecībām brīvs vīrietis un runas par viņa kopābūšanu ar Sudrabu cilvēku iztēles auglis. Tāpat Kramiņš jau iepriekš noliedzis, ka viņu ar Gintu Vikmani saistītu kas vairāk par kolēģu attiecībām. Savulaik Kramiņš bijis Gintas vokālais pedagogs, un kopumā viņi viens otru pazīstot jau teju desmit gadus.

Atgādinām, ka Ginta Vikmane nu jau trīs gadus vairs nav precējusies - uzreiz pēc sudrabkāzām šlāgerzvaigzne šķīra savu laulību ar apkures sistēmu „Grandeg” īpašnieku Andri Lubiņu. Šķiroties Ginta atteicās no vīra uzvārda un atgriezās savā meitas uzvārdā – Vikmane. Savukārt Kramiņš jau vairākas reizes bijis precēts vīrs un viņam ir divi pieauguši bērni.


kasjauns.lv/foto: Anete Janševica