Leiškalnam trešais mazbērns; opis raudzībās uzdāvina lelli
Kārļa Leiškalna meitas Gunas Leiškalnes-Rokk un viņas dzīvesbiedra Janno Rokk ģimenē meitai Sofijai nu pievienojusies māsa Paula.
Slavenības
2014. gada 30. septembrī, 04:36

Leiškalnam trešais mazbērns; opis raudzībās uzdāvina lelli

Jauns.lv

Pasaulē nākusi Latvijas Ostu asociācijas izpilddirektora Kārļa Leiškalna meitas, starptautisko attiecību ekspertes Gunas Leiškalnes-Rokk un viņas dzīvesbiedra, igauņu uzņēmēja Janno Rokk otrā atvase. Jaundzimusī Paula ir Leiškalna trešais mazbērns.

Leiškalnam trešais mazbērns; opis raudzībās uzdāvi...

Guna ar Janno pēdējos mēnešus lielākoties dzīvoja savā īpašumā Igaunijā un tikai izretis ieradās Rīgā, lai apciemotu vecākus – Kārli un Anitu Leiškalnus – un ļautu viņiem uzņemties rūpes par vecāko meitu, septiņus gadus veco Sofiju.

Kārlis Leiškalns portālam Kasjauns.lv pastāstīja, ka viņas jaunākajam mazbērnam dots vārds Paula, un viņš kopā ar sievu jau bijis Igaunijā apskatīt mazuli.„Meitai ir Gunas vaibsti,” secina Leiškalns. Viņš atzina, ka, protams, pie mazbērna nav braucis tukšām rokām. „Mazā jau tagad nesaprot, bet, kad paaugsies, noteikti novērtēs mūsu uzdāvināto lelli,” paziņoja Leiškalns.

Leiškalnam, kuram ir četri bērni, Paula ir trešais mazbērns. Divas meitas pasaulē laidusi Guna, savukārt par mazdēlu Marku parūpējusies Kārļa jaunākā meita Dārta.

Guna Leiškalne-Rokk ar ģimeni

Guna Leiškalne-Rokk ar ģimeni

Kasjauns.lv/ Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva