Lady Gaga stāsta par savu mājas stilu: "Es parasti esmu kaila"
No darba pienākumiem brīvajā laikā, Lady Gaga vislabāk un ērtāk jūtas kaila.
Slavenības
2014. gada 4. oktobris, 18:41

Lady Gaga stāsta par savu mājas stilu: "Es parasti esmu kaila"

Jauns.lv

Popzvaigznes Lady Gaga (28) garderobe vienmēr izcēlusies ar ekstravaganci un vēlmi šokēt, pārsteigt, būt atšķirīgai no jebkura cita. Kā šī kiča karaliene ģērbjas mājās?

Modes un stila portālam Style.com amerikāņu popzvaigzne Lady Gaga atklājusi – reizēs, kad neiziet sabiedrībā, viņa dod priekšroku atturīgam minimālismam. „Es parasti esmu kaila,” par savu iecienītāko mājas apģērbu, izteikusies dziedātāja. „Parasti esmu plika un ar uzklātu sejas masku.”

Taču arī šai ekstravagantajai personībai reizēm gribas ģērbties eleganti. Šādu vēlmi viņā atmodinājis leģendārais džeza dziedātājs Tonijs Benets (88), ar kuru popzvaigzne ieskaņojusi kopīgu albumu „Cheek to Cheek”. Abi bieži kopā apmeklē arī dažādus albuma reklāmas pasākumus.

„Patiesību sakot, es vēlos justies tik ērti, cik vien iespējams, kad izpildu džezu,” norādījusi Lady Gaga. „Man negribas domāt vai izskatos skaisti jeb ne, un vai man tobrīd piemīt seksapīls.”

„Es ģērbjos tik jauki Tonija dēļ. Viņš mani uzrunā par lēdiju, kad esmu ar viņu kopā, un tas mani iedvesmo ģērbties elegantās kleitās. Viņš nekad nav man lūdzis pārģērbties citā tērpā. Viņam patīk viss, ko uzvelku – pat ja es ierakstu studijā ierodos ādas jakā un ar cigareti zobos. Viņam līdzās man gribas ģērbties jauki.”

Nez, kā džeza mūzikas zvaigznei patika Lady Gaga garā caurspīdīgā kleita, kas visu skatienam atklāja dziedātājas kailās krūtis un apakšbiksītes? Šādu tērpu viņa bija izvēlējusies septembrī, kad devās kopā ar Benetu devās uz saviesīgu pasākumu Beļģijas galvaspilsētā Briselē.

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press