Aktrise Evija Skulte ar mīļoto atpūšas "Gurķu ballē". FOTO
Aktrise Evija Skulte ar savu mīļoto vīrieti, lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti baudīja kopābūšanu kultūras bāra „Sapņi un kokteiļu” tematiskajā pasākumā „Gurķu balle”.
Slavenības

Aktrise Evija Skulte ar mīļoto atpūšas "Gurķu ballē". FOTO

Jauns.lv

Rudenim par godu rīkoto „Gurķu balli” apmeklēja arī pēdējā laika viens no apspriestākajiem pāriem - aktrise Evija Skulte un lietuviešu producents Rimvīds Martinaitis.

Aktrise Evija Skulte ar mīļoto atpūšas "Gurķu ball...

Krāšņs un atraktīvs pasākums norisinājās kultūras bārā „Sapņi un kokteiļi” – tur jau piekto gadu notika „Gurķu balle”, ar kuru tiek atklāta rudens ballīšu sezona. Tajā izklaides baudīja arī Latvijas Nacionālā teātra un seriāla „Viņas melo labāk” aktrise Evija Skulte. Pasākumu viņa apmeklēja kopā ar mīļoto vīrieti, lietuviešu producentu Rimvīdu Martinaiti. Vakara gaitā pāris bija nešķirams, Evijas seju lielākoties rotāja smaids, bet lietuviešu producents, kā allaž, pret aktrisi izturējās galanti.  

Atgādinām, ka Evijas un Rimvīda romantiskās attiecības uzplauka jau vairāk nekā pirms gada, kad Skulte filmējās Martinaiša producētā seriāla „Viņas melo labāk” pirmajā sezonā. Pēc tam pāris kādu laiku bija pašķīries un aktrise pat Bahamu salās apprecējās ar uzņēmēju Hariju Bormani. Kad, atsākās seriāla filmēšana, Evija un Rimvīds atkal ir kļuvuši nešķirami. Viņi pasākumus apmeklē kopā, nevairīdamies izrādīt viens otram savas simpātijas.

„Gurķu balli” apmeklēja arī dejotāja Aleksandra Kurusova ar draugiem, kā arī dziedātāja Liene Greifāne, kurai šajā nedēļas izskaņā bija 29. dzimšanas diena. Ballītē kā īpašais viesis „goda gurķa” statusā uzstājās grupa „Dzelzs vilks”. Visa vakara garumā viesus izklaidēja amizantā Sanda no improvizācijas šova „Spiediens” ar palīgiem.

„Gurķu balle 2014”

Kultūras bārā “Sapņi un kokteiļi” 2014. gada 4. oktobrī notika tradicionālā “Gurķu balle”.

Kasjauns.lv/Foto: Anete Janševica, Mārtiņš Garais, Arturs Kondrats