Rīgā viesojās slavenais Deivids Geta! Kiviči iemūžinās kopā ar dīdžeju. FOTO
Mūziķis Andris Kivičs ar sievu Madaru neslēpj prieku, ka tikuši pie selfija ar pasaulslaveno dīdžeju Deividu Getu.
Slavenības
2014. gada 18. oktobris, 13:20

Rīgā viesojās slavenais Deivids Geta! Kiviči iemūžinās kopā ar dīdžeju. FOTO

Jauns.lv

„Arēnā Rīga” ar savu jauno šovu uzstājās viens no slavenākajiem pasaules dīdžejiem Deivids Geta. Jo sevišķi priecīga bija mūziķa Andra Kiviča ģimene – viņiem paveicas nofotografēties ar pasaulslaveno mākslinieku.

Jau laikus koncerta norises vietā pulcējās vairāki tūkstoši apmeklētāji, lai baudītu Deivida Getas sniegumu klātienē. Kamēr viesi gaidīja dīdžeja uznācienu, mūziķis Andris Kivičs ar sievu Madaru „medīja” slaveno dīdžeju, lai tiktu ar viņu pie kopbildes. Sarunā ar portālu Kasjauns.lv Andris Kivičs atklāja, ka Deivids Geta ir sievas pēdējā laika iecienītākais ārzemju mūziķis, tamdēļ viņš sarūpējis iespēju abiem tikt uz īpašo „Meet &Greet”, jeb mākslinieka tikšanos ar faniem pirms koncerta.

Koncertu apmeklēja arī TV šova „Es mīlu tevi Latvija” dalībniece Jana Duļevska kopā ar dēlu Martinu, mūzikas izdevējs Guntars Račs, mūziķis Ralfs Eilands, hokejkluba Rīgas „Dinamo” ģenerālmenedžeris Normunds Sējējs ar ģimeni un citi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Jāpiebilst, ka koncerta apmeklētāji ne tikai varēja klausīties teju divu stundas ilgo Deivida Getas dīdžejsetu, bet arī vērot karalisku lāzeru un pirotehnikas šovu.

 Kasjauns.lv, Foto: Anete Janševica; Ieva Lūka/LETA