Markus Riva Krieviju turpina iekarot ar plikumu. VIDEO
Iepriekš Markus Riva žūriju pārsteidza ar šovam iesniegto foto, kur redzams vienā apakšbiksēs. Tagad viņš žūriju un publiku centās pārsteigt ar atkailināšanos uz skatuves.
Slavenības
2014. gada 27. oktobris, 12:05

Markus Riva Krieviju turpina iekarot ar plikumu. VIDEO

Jauns.lv

Jau vairākas nedēļas Krievijas televīzijā tiek rādīts TV šovs „Gribu pie Meladzes”, kurā ir arī viens Latvijas pārstāvis – mūziķis un dīdžejs Markus Riva. Vakardienas raidījumā publiku un šova žūrijas sievišķo daļu viņš sajūsmināja, ļaujot dziesmas laikā novilkt uz leju savus šortus.

Kārtējā šova raidījumā Markus Riva, īstajā vārdā Miķelis Ļaksa, kopā ar Vladimiru Razumniju un Artūru Triņevu izpildīja dziedātāja Rikija Martina dziesmu „Livin' la Vida Loca”. Puiši dziedāja neslikti, pie šova arī bija piestrādājuši.

Šovā galvenā loma bija deleģēta Rivam, kurš atļāva kolēģim dziesmas pirmajā daļā noraut uz leju savus šortus. Uz šo publika noreaģēja ar sajūsmu, Rivas kaismīgā fane, dziedātāja Poļina Gagarina mulsumā aizsedza seju ar vēdekli, bet šova vadītāja, izskatīgā dziedātāja Vera Brežņeva sajūsmā spiedza un griezās uz vietas kā vilciņš.

Markum Rivam TV šovā „Gribu pie Meladzes” novelk šortus


Kasjauns.lv/ Foto: ekrānuzņēmums no video