Ar krāšņu masku balli sabiedrības dāmas nosvin Helovīnus. FOTO
Dziedātāja Jenny May bija pārģērbusies par asiņojošu zombiju princesi.
Slavenības
2014. gada 1. novembris, 15:39

Ar krāšņu masku balli sabiedrības dāmas nosvin Helovīnus. FOTO

Kasjauns.lv

Pavisam trakulīga ballīte naktī uz sestdienu norisinājās viesnīcā „Grand Palace Hotel”, kur, saposušies kolorītās maskās, spocīgiem piedzīvojumiem ļāvās sabiedrībā zināmi ļaudis.

Viens no atraktīvākajiem un vizuāli krāšņākajiem Helovīna jeb Visu svēto nakts burziņiem norisinājās Vecrīgas viesnīcas „Grand Palace Hotel” restorānā „Suite”. Te Helovīna svinēšana, tāpat kā iepriekšējos gados, bija pārdēvēta par „Yelloween” ballīti, un tajā īpaši bija padomāts par atbilstošas atmosfēras radīšanu gan telpu rotājumā, gan apkalpojošā personāla tērpos. Klātesošie iejutušies dažādos tēlos – kāds bija mūziķis Maikls Džeksons, cits – leģendārais mūziķis Elviss Preslijs, vēl citi – pasaku varoņu tēli no „Skaistules un briesmoņa”.

Spocīgā vakara noskaņu baudīja LNT raidījuma „Degpunktā” vadītāja Ieva Brante, dziedātāja Jenny May jeb Maija Stuģe, Natālija Tumševica, uzņēmēja Līva Jaunozola un daudzi citi. Par viesu uzņemšanu un izklaidēšanu burziņā nenogurstoši rūpējās viesnīcas vadītājā Bernharda Loeva laulātā draudzene Svetlana Loeva, kura iesaistījās visās pasākuma aktivitātēs, pozēja fotogrāfiem kopā ar viesiem un pievienojās arī draugiem un paziņām deju placī.

Apkārtējo uzmanību piesaistīja kāds pāris, kurš pasākumā ieradās saposies pasakas „Skaistule un briesmonis” varoņu tēlos.

Ballītes norises vietā gaisā virmoja īpaša atmosfēra, kas liecināja par mošķu, monstru un citu neparastu būtņu klātbūtni. Telpās bija manāmi dažādi Helovīnu simbolizējoši priekšmeti – ķirbji, zirnekļi un miroņgalvas.

"Yeloween" svinības Visu svēto naktī

gallery icon
46

Kasjauns.lv/ Foto: Mārtiņš Ziders