Stīvijs Vonders 64 gadu vecumā kļūs par trīnīšu tēvu. Viņam būs jau 11 bērnu!
Stīvijam Vonderam šobrīd ir jau astoņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Kad pasaulē nāks draudzenes Tomikas Robinas Breisijas trīnīši, leģendārais mūziķis būs jau 11 bērnu tēvs.
Slavenības
2014. gada 8. novembris, 07:11

Stīvijs Vonders 64 gadu vecumā kļūs par trīnīšu tēvu. Viņam būs jau 11 bērnu!

Jauns.lv

Leģendārais R’n’B mūziķis Stīvijs Vonders 64 gadu vecumā atkal gatavojas kļūt par tēvu. Viņam un draudzenei Tomikai Robinai Breisijai (40) gaidāmi trīnīši!

Kad pasaulē nāks Stīvija Vondera un Tomikas Robinas Breisijas trīnīši, leģendārais mūziķis būs kļuvis jau par 11 bērnu tēvu! Vonderam šobrīd ir jau astoņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Pašreizējā draudzene pērn pasaulē laida pirmo kopīgo bērnu, bet nu ir trīnīšu gaidībās.

Stīvija Vondera jaunākais bērns ir gadu vecs, bet vecākajam ir 39 gadu. Mūziķis ir bijis precējies divas reizes. No 1970. gada līdz 1972. gadam viņa sieva bija „Motown” dziedātāja Sirita Raita, bet no 2001. gada līdz 2012. gadam Vonders bija precējies ar modes dizaineri Kaju Milardi Morisu.

Runā, ka ar pašreizējo draudzeni Tomiku Robinu Breisiju mūziķis ir kopā tikai nedaudz vairāk par gadu. Pirmo kopīgo mazuli pāris ieņēmis jau īsi pēc iepazīšanās.


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press