Kā Valters Krauze ar komandu triumfēja sirsnīgajā Latvijas mīlēšanas raidījumā. FOTO
Slavenības
2017. gada 19. februāris, 22:20

Kā Valters Krauze ar komandu triumfēja sirsnīgajā Latvijas mīlēšanas raidījumā. FOTO

Jauns.lv

Pēc ilgāka klusēšanas perioda 19. februāra vakarā TV3 atklāja pavasara lielo svētdienas šovu “Es mīlu tevi, Latvija!”, kura vadīšana uzticēta Dailes teātra aktierim Artūram Skrastiņam, bet komandu kapteiņu lomās iejūtas Jana Duļevska un Valters Krauze.

Atklāšanas raidījums soli pa solim ļāva labāk iepazīt Latviju, par kuru skaistākas zemes pasaulē nav. Pēc draudzīgas un karstas cīņas ar viena punkta pārsvaru uzvarēja Valtera komanda.

“Es mīlu tevi, Latvija!” 3. sezonas atklāšanas raidījumā Valtera komandā bija Dailes teātra aktieri Gints Andžāns un Indra Briķe, kā arī dziedātāja Ieva Kerēvica. Savukārt kopā ar Janu par „Laimas” šokolādes pulksteni cīnījās dziedātāja, “Izklausies redzēts” 3. sezonas fināliste Rūta Dūduma, radoša personība Arstarulsmirus un grupas “Prāta Vētra” ģitārists Jānis Jubalts.

Šovakar skatītāju rindās bija redzami arī pozitīvā šova “Īstie veči” 1. sezona dalībnieki: Jānis Mednis, Uldis Grīnbergs, Aivis Janauskis un Raimonds Mikšis, kuri bija ieradušies kopā ar ģimenēm un aizrautīgi atbalstīja spēles dalībniekus.


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes