Valters Krauze Latvijas mīlēšanā iesaista Māru Zālīti
12 nedēļas Artūra Skrastiņa vadībā Jana Duļevska un Valters Krauze izzinājuši Latviju. Finālcīņā piedalīsies arī Māra Zālīte, Mārtiņš Pļaviņš, Vjačeslavs Kaščejevs, Oskars Bārtulis, Marija Naumova un Gundars Āboliņš.
Slavenības
2014. gada 16. novembris, 04:28

Valters Krauze Latvijas mīlēšanā iesaista Māru Zālīti

Jauns.lv

Jau šovakar pulksten 20 kanālā TV3 būs skatāms rudens sezonas izcilākais šovs „Es mīlu Tevi, Latvija!”, kur jautrā noskaņā sabiedrībā zināmi ļaudis mēģina atbildēt uz sarežģītiem un ne tik sarežģītiem jautājumiem par Latviju.

Aktiera Artura Skrastiņa vadītajā šovā it kā sacenšas divas komandas – Valtera Krauzes un Janas Duļevskas vienības, kur Valters un Jana ir kapteiņi, un piedalās katrā raidījumā, bet pārējie trīs komandas biedri katru nedēļu ir citi. Līdz šim rezultāts ir 5:4 Janas labā. Vai kopvērtējumā viņas komanda uzvarēs, jeb Valters ar blici panāks neizšķirtu? Tas noskaidrosies šodien.

Valters spēlēs nedaudz viltīgi, jo savā komandā iesaistījis šova vadītāja un vienīgās personas, kas zina pareizās atbildes, proti, Skrastiņa, sievasmāti, dzejnieci Māru Zālīti. Kopā ar viņu Valtera komanda būs arī pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš un fiziķis Vjačeslavs Kaščejevs.

Savukārt Janas vienībā būs hokejists Oskars Bārtulis, dziedātāja Marija Naumova un aktieris Gundars Āboliņš.


Kasjauns.lv/ Foto: TV3 publicitātes