Mums pietrūks! Šovs "Es mīlu Tevi, Latvija!" diemžēl noslēdzies. FOTO
Gaidot valsts jubileju, 12 nedēļas Artūra Skrastiņa vadībā Jana Duļevska un Valters Krauze ar savām komandām izzināja Latviju un tās nozīmīgākos notikumus.
2014. gada 16. novembris, 22:16

Mums pietrūks! Šovs "Es mīlu Tevi, Latvija!" diemžēl noslēdzies. FOTO

Jauns.lv

Ar 12. raidījumu beidzies kanāla TV3 rudens sezonas izcilākais šovs „Es mīlu Tevi, Latvija!”, kur ar jokiem, roku veiklību un zināšanām sabiedrībā zināmi ļaudis mēģināja atbildēt uz sarežģītiem un ne tik sarežģītiem jautājumiem par Latviju.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Gaidot Latvijas 96. jubileju, aizritējušas 12 nedēļas kopā ar šovu „Es mīlu Tevi, Latvija!”, kur aktiera Artura Skrastiņa vadībā zināšanās par mūsu valsti sacentās divas komandas – Valtera Krauzes un Janas Duļevskas vienības.

Šovā Valters un Jana bija kapteiņi, un piedalījās katrā raidījumā, bet pārējie trīs komandas biedri katru nedēļu bija citi. Noslēdzošajā šovā uzvarēja Jana Duļevska, kuras komandā bija arī hokejists Oskars Bārtulis, dziedātāja Marija Naumova un aktieris Gundars Āboliņš.

Savukārt Krauzes vienība, kurā bija piesaistīta pat šova vadītāja Artura Skrastiņa sievasmāte, dzejniece Māra Zālīte, fiziķis Vjačeslavs Kaščejevs un pludmales volejbolists Mārtiņš Pļaviņš samierinājās ar otro vietu.

Noslēdzošajā TV šova sērijā, kā ierasts, vislielāko jautrību izraisīja kluso telefonu spēlēšana, bet baudāma bija arī spēle „Alias” , pilsētu atrašanās vietu pārzināšanas šovs un melodiju minēšana.

Šajā šovā, protams, galvenais nebija rezultāts, bet pats process, tamdēļ arī Valters un Jana spēles noslēgumā nesastrīdējās, bet gluži pretēji – bučojās, dejoja un svinēja.

Kasjauns.lv/ Foto: TV3 publicitātes