Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
„One Direction” mūziķi personīgi sveic hercogieni Ketrīnu ar gaidāmo ģimenes pieaugumu. FOTO
„Es apsveicu viņu ar gaidāmo,” atceras grupas „One Direction” mūziķis Harijs Stailss, „lai gan viņa neizskatījās gaidībās.”
Slavenības

„One Direction” mūziķi personīgi sveic hercogieni Ketrīnu ar gaidāmo ģimenes pieaugumu. FOTO

Jauns.lv

Šobrīd populārākās britu puišu grupas „One Direction” dalībnieki pasākumā Londonā tikušies ar hercogieni Ketrīnu un personīgi apsveikuši ar gaidāmo otro mazuli.

„One Direction” mūziķi personīgi sveic hercogieni ...

Visi grupas dalībnieki – Harijs Stailss, Lūiss Tomlinsons, Zeins Maliks, Nails Horans un Laiems Peins – apmeklējuši „Royal Variety Performance” pasākumu Londonā, kur vakara gaitā sarokojušies ar britu karaļnama pārstāvjiem – princi Viljamu un viņa kundzi – Kembridžas hercogieni Ketrīnu.

Kad pienākusi „One Direction” mūziķu kārta sasveicināties ar hercogieni, puiši ne tikai atņēmuši sveicienu, bet arī apsveikuši Ketrīnu ar gaidāmo mazuli. Sarunā ar britu izdevumu „Daily Mirror” Harijs nespēja slēpt izbrīnu, ka hercogienei, kura ir 16 grūtniecības nedēļā, absolūti nav redzams grūtnieces vēderiņš. „Es apsveicu viņu ar gaidāmo,” atzina Harijs, „lai gan viņa neizskatījās gaidībās.”

Īsās vārdu apmaiņas laikā ar karaļpāri grupa dalījusies iespaidos par turnejas plāniem, savukārt 22 gadus vecais Lūiss pēc sarunas bija no sirds noraizējies, ka iespējams esot aizvainojis hercogieni, jo izgāzies ar etiķetes ievērošanu un nav pareizi uzrunājis karaļnama pārstāvi. „Es nepiebildu ‘kundze’. Es tikai pateicu – ‘Sveiki. Kā jums klājas. Es esmu Lūiss’.”

Savukārt 21 gadu vecai Laiems apliecinājis, ka šī tikšanās bijusi viena no stresa pilnākajām viņa mūžā. Viņš neatceras, kad mūžā būtu tik ļoti uztraucies kā pirms tikšanās ar karaļpāri.

Londonas „Palladium” teātrī notikušo pasākumu apmeklējušas arī citas šovbiznesa zvaigznes. Viņu vidū bija Elija Gouldinga, Eds Šīrans, Demija Lovato un Saimons Kauelss.

„One Direction” tiekas ar hercogieni Ketrīnu

Grupas „One Direction” mūziķi apmeklējuši „Royal Variety Performance” pasākumu Londonā, kur tikušies ar princi Viljamu un viņa kundzi, un personīgi ...

Kasjauns.lv, Foto: All Over Press