Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Klūnijs gatavojas adoptēt bērnu no karā skartas zonas
Vēl pirms pāris gadiem Džordžs Klūnijs izteicās, ja iegribēsies bērnus, viņš vienmēr var uzaicināt ciemos Pitu un Džoliju, un viņa kuplo bērnu saimi. Taču pēc kāzām ar britu advokāti Amalu Alamuddinu, aktieris mainījis domas, un arī pats vēlas izbaudīt vecāku laimi.
Slavenības

Klūnijs gatavojas adoptēt bērnu no karā skartas zonas

Jauns.lv

Baumo, ka Džordžs Klūnijs un septembrī apņemtā sieva, libāniešu izcelsmes advokāte Amala Klūnija, šobrīd nopietni apsverot domu par ģimenes pieaugumu.

Klūnijs gatavojas adoptēt bērnu no karā skartas zo...

Žurnāla „Woman’s Day Magazine” veidotāji savā jaunākajā izdevumā raksta, ka izskatīgais pāris domājot par adopciju. Viņi vēloties pieņemt ģimenē un audzināt kādu bāreni no kara skartas zonas.

Kāds pārim tuvs paziņa sarunā ar žurnāla reportieri izteicies, ka 53 gadus vecais aktieris un 36 gadus vecā cilvēktiesību advokāte cer, ka „adopcijas jautājums pievērsīs [sabiedrības] uzmanību bāreņu bēdīgajai situācijai tādās valstīs kā Sīrija”.

Tāpat anonīmais informators ieminējies, ka Džordžs redz, ka viņa labākajiem draugiem Metam Deimonam, Sindijai Kraufordei, Bredam Pitam un Andželinai Džolijai ir bērni, un arī viņš beidzot vēlas kopā ar sievu izbaudīt vecāku laimi.

Klūnijs un Alamuddina apprecējās šā gada septembrī Venēcijā, svinības rīkojot četru dienu garumā.

Līgava kāzu dienai bija izraudzījusies modes nama „Oscar de la Renta” tērpu no franču mežģīnēm, savukārt līgavainis bija tērpies sava iecienītā dizainera Džordžo Armani dizianētā smokingā. Klūnijs tērpu papildinājis ar īpašām aproču pogām. Uz tām viņa vārds bija rakstīts arābu valodā – šī bija dāvana no Amalas.

Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina dodas reģistrēt laulību civilā ceremonijā

Kāzu svinību ceturtajā dienā Džordžs Klūnijs un Amala Alamuddina devās reģistrēt laulību civilā ceremonijā.

Klūnija jaunā sieva pirmajai dienai pēc kāzām izvēlas mini kleitu

Jaunā sieva Amala Alamuddina pirmajai dienai pēc kāzām izvēlējusies itāliešu zīmola „Giambattista Valli” mini kleitu. Džordžs Klūnijs sievu pavadīja, tērpies ...

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press