Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Krūtis, krūtis un krūtis! Novērtē grupas "Ryga" pikanto videoklipu!
Mārča Judža grupas “RYGA” videoklips dziesmai “TITS”.
Slavenības

Krūtis, krūtis un krūtis! Novērtē grupas "Ryga" pikanto videoklipu!

Jauns.lv

Gada seksīgākais videoklips ir iznācis! Proti, runa ir par “Dzelzs vilks” bundzinieka Mārča Judža izveidotās grupas “RYGA” jaunās dziesmas “TITS” video, kā prezentācija notiks šovakar “1. Rokkafejnīcā”.

Krūtis, krūtis un krūtis! Novērtē grupas "Ryga" pi...

Grupa “RYGA” savu darbību uzsāka pērnā gada decembrī. Tajā bez Mārča Judža (bungas un balss) spēlē Rihards Lībietis (ģitāra), Ervings Znotiņš (sintezatori) un Armands Butkēvičs (basģitāra), bet grupas muzicēšanas stils ir Genre Rock/Electro/Pank.

Šīs vasaras nogalē notika grupas pirmā videoklipa filmēšana singlam „TITS”. Nu klips ieraudzījis dienasgaismu, un jāteic, ka tik pikants un atraktīvs video Latvijas mūzikas dzīvē sen nav redzēts. Klipa režisori ir Inese Vēriņa un Mārcis Judzis, operators Dainis Juraga, māksliniece Alise Šaburova. Bet, par ko ir šis video? „Topošais singls „TITS” ir ziņa visai cilvēcei! Izrādās, ka līdzās tādām ekoloģiskām vērtībām kā mūsu meži, ūdens un ozons, no citplanētiešiem ir jāsargā arī mūsu planētas vissievišķīgākais elements – Zemes sieviešu krūtis,” paskaidro grupa “RYGA”.

Top grupas "RYGA" videoklips "TITS"

Bundzinieks Mārcis Judzis izveidojis jaunu muzikālo projektu “RYGA”, kas 2014. gada vasaras beigās filmēja savu pirmo videoklipu dziesmai “TITS”.

Kasjauns.lv/FOTO: publicitātes foto