Hercogienes Ketrīnas grūtniecība iedvesmo grafiti mākslinieku pikantam darbam. FOTO
Kāds Amerikā dzimis, bet Londonā dzīvojošs mākslinieks uz mājas sienas uzgleznojis Ketrīnu kailu pēdējos grūtniecības mēnešos.
Slavenības
2014. gada 3. decembris, 05:44

Hercogienes Ketrīnas grūtniecība iedvesmo grafiti mākslinieku pikantam darbam. FOTO

Jauns.lv

Kembridžas hercogienes Ketrīnas otrā grūtniecība iedvesmojusi kādu grafiti mākslinieku un viņš uzgleznojis pikantu attēlu uz kādas sienas Ailingtonā, Londonas ziemeļos.

Pavisam nesen Ziemeļlondonas iedzīvotājus nedaudz pārsteidzis un mazliet šokējis kāda ielu mākslinieka zīmējums, kas parādījies uz kādas mājas sienas Ailingtonā. Nelielajā grafiti zīmējumā attēlota Kembridžas hercogiene Ketrīna grūtniecības pēdējos mēnešos. Viņa uzzīmēta kaila – ar vienu roku pieturam vēderu, ar otru aizsedzam krūtis. Ketrīnas seju rotā smaids, bet uz lielā vēdera uzzīmēts mazs kronītis – simbolizējot nākamā troņmantinieka drīzu ierašanos pasaulē.

Mākslinieks attēlam devis nosaukumu „Troņu spēles” („Game of Thrones”). Skandalozā darba autors ir 29 gadus vecs amerikāņu mākslinieks ar pseidonīmu Pegass. Viņa īstais vārds ir Kriss, uzvārdu gan šokēt gribošais autors atklāt nevēlas.

Ketrīnas auguma pozai mākslinieks iedvesmojies no leģendāra fotoattēla. Šādi 1991. gadā uz žurnāla „Vanity Fair” vāka pozēja aktrise Demija Mūra, īsi pirms sava otrā bērna piedzimšanas. Demija bija pirmā slavenība, kura pēdējos grūtniecības mēnešos kaila pozēja žurnāla vākam. Šī fotosesija izraisīja plašu ažiotāžu sabiedrībā. Vieni atbalstīja, citi nosodīja, taču vēlākos gados Demijas paraugam sekojušas arī citas slavenas grūtnieces – Sindija Krauforde, Klaudija Šīfere, Britnija Spīrsa, Kristina Agilera un Džesika Simpsone.

Kasjauns.lv, Foto: ALl Over Press