1dienas
19stundas
37minūtes
58sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Žūpa! Žerārs Depardjē lamājas Pirmā pasaules kara piemiņas pasākumā. VIDEO
Franču aktieris Žerārs Depardjē.
Slavenības

Žūpa! Žerārs Depardjē lamājas Pirmā pasaules kara piemiņas pasākumā. VIDEO

Jauns.lv

Atklātībā nonācis video, kurā redzams, kā franču aktieris Žerārs Depardjē svētdien šokēja Pirmā pasaules kara piemiņas pasākuma apmeklētājus Beļģijā, veltījuma lasīšanas laikā šļupstot un rupji lamājoties.

Žūpa! Žerārs Depardjē lamājas Pirmā pasaules kara ...

Bija plānots, ka aktieris pasākumā Briselē nolasīs dzejoli. Taču manāmi iereibušais Depardjē tā vietā sācis lamāties franču valodā un spriedelēt par politiku.

"Viņš bija manāmi piedzēries, un tas vēl ir maigi sacīts," piemiņas pasākuma apmeklētājs pastāstīja beļģu interneta vietnei "La Capitale". "Sākumā viņam bija grūti izdomāt ievadvārdus. Pēc tam viņš vienu teikumu lasīja vienu, divas, pat trīs reizes. Pēc tam viņš atteicās no nodoma lasīt sagatavoto tekstu un sāka runāt par politiku Beļģijā. Vēl pēc brīža pajautāja, kura lappuse viņam jālasa."

Atgādinām, ka nesenā intervijā Depardjē lielījās, ka dienā izdzerot līdz 14 pudelēm grādīgo dzērienu. Taču šī viņa kāre uz žūpošanu regulāri beigusies ar skandāliem. Piemēram, te Depardjē stājās tiesas priekšā par braukšanu dzērumā, te viņš dzēruma dēļ neierodas pats uz savas filmas pirmizrādi, te viņš krīt kaunā, pieslapinot bikses lidmašīnā...

Žerārs Depardjē lamājas Pirmā pasaules kara piemiņas pasākumā

Kasjauns.lv, LETA/FOTO; AFP, LETA