Demijai Mūrai jau gadu romāns ar 24 gadus jaunāku vīrieti. Reti FOTO
Šīs ir vienas no ilgākajām attiecībā, kādas aktrisei Demijai Mūrai izdevies izveidot pēc šķiršanās vīra Eštona Kačera. Mūra ar bundzinieku Šonu Fraideju ir kopā vairāk nekā gadu, bet no liekas publicitātes izvairās.
Slavenības
2014. gada 5. decembris, 04:50

Demijai Mūrai jau gadu romāns ar 24 gadus jaunāku vīrieti. Reti FOTO

Jauns.lv

Demija Mūra (52) un Šons Fraidejs (28) satiekas mazliet vairāk nekā gadu, taču reti ir nofotografēti sabiedrībā kopā. Nesen laimīgais pārītis manīts Losandželosā, dodamies uz populāro „Starbucks” kafejnīcu.

„Viņš ir satriecošs,” par Demijas Mūras jauno mīlestību slavenību žurnālam „People” izteicies kāds paziņa. Viņš arī norādījis, ka Šons Fraidejs neesot liels ballīšu mīļotājs. „Viņš ir tāds puisis, ar kādu vēlies būt kopā,” teic paziņa. „Vienkāršs, jautrs čalis.”

Fraidejs ir mūziķis un spēlē bungas Losandželosā bāzētajā smagā roka grupā „Dead Sara”. Jau kopš romāna aizsākuma aizvadītājā gadā Demijai izdevies šīs attiecības pasargāt no liekas publicitātes.

Šā gada vasarā vairāki ārzemju tabloīdi gan vēstīja, ka pāris esot izšķīries. Ja arī viņiem bijusi taisnība, tad visas nesaskaņas palikušas pagātnē. Pāris ir atkal kopā un jūtas laimīgs.

Šīs ir vienas no ilgākajām attiecībā, kādas Mūrai izdevies izveidot pēc šķiršanās vīra, aktiera Eštona Kačera (36). Pirms diviem gadiem Demiju vienoja īslaicīgs romāns ar mākslas dīleri Vito Šnābelu (28). Tagad viņš ir 41 gadus vecās supermodeles Heidijas Klumas draugs. Šnābels un Kluma ir kopā jau gadu un nesenajās Pateicības dienas brīvdienās kopā ar Heidijas bērniem draudzīgi devās atpūtā uz Jamaiku. Ja 28 gadus vecs vecpuisis ir gatavs doties brīvdienās ar mīļotās četriem bērniem – tā laikam ir mīlestība!

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press