Melānija Grifita neskatīsies skandalozo filmu, kur kaila spēlē viņas meita
Melānija Grifita gatava respektēt meitas vēlmi. Viņa neskatīsies filmu „Greja piecdesmit nokrāsas”, kurā Dakota uz ekrāniem būs redzama kaila.
Slavenības
2014. gada 6. decembris, 18:35

Melānija Grifita neskatīsies skandalozo filmu, kur kaila spēlē viņas meita

Jauns.lv

Aktrise Melānija Grifita pavēstījusi, ka neskatīsies pretrunīgi vērtēto filmu „Greja piecdesmit nokrāsas”, jo viņas meita Dakota Džonsone nevēlas, lai mamma vērotu viņu kailu uz lielā ekrāna.

Melānijas Grifitas aktrises karjera iesākās līdzīgi kā viņas meitai. Grifita popularitāti iemantoja pēc 1984. gadā iznākušas filmas „Body Double”, kurā viņa atveidoja pornozvaigzni. Tā bija liela uzdrīkstēšanās un risks karjeru tikko sākušai aktrisei. Taču Grifitas gadījumā risks atmaksājās, bet kā būs viņas meitai?

Nesenā intervijā aktrise atzinusi, ka neskatīsies seksuāli piesātinātā sižeta pārbagāto filmu „Greja piecdesmit nokrāsas”, kurā galveno lomu atveido viņas meita Dakota Džonsone. „Nē, es filmu neskatīšos, jo mana meita to nevēlas” norādījusi Grifita. „Nedomāju, ka tas būtu labi.”

Pati Dakota gan vairāk ir noraizējusies, ka plašo ažiotāžu izraisījusī filma, kas veidota pēc E.L. Džeimsas erotiskā romāna motīviem, būs izgāšanās un sagraus viņas centienus izveidot veiksmīgu aktrises karjeru.

25 gadus vecā Džonsone filmā atveido galveno lomu – Anastasiju Stīlu. Viņas ekrāna partneri Kristjenu Greju tēlo Džeimijs Dornans.

Pēc tam, kad atklātībā nonāca februārī gaidāmās filmas reklāmas rullītis, vairāki kritiķi izteicās skeptiski. Dakota par to ir ļoti noraizējusies. „Viņa lika lielas cerības uz šo filmu,” norāda kāds paziņa. „Taču viņa izlasīja recenzijas par reklāmas rullīti – un tas vairs neizskatās labi. Viņa uzņēmās lielu risku, piekrītot piedalīties „Greja piecdesmit nokrāsās”, bet viņai nu ir bail, ka tā būs lente, kuru visi izsmies.”


Kasjauns.lv/Foto: All Over Press