Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Abramovičam jauna mīļākā?
Romāns Abramovičs un Darja Žokova ir kopā kopš 2007. gada, taču baumo, ka miljardiera jaunā favorīte ir slavenā balerīna Diāna Višņova.
Slavenības

Abramovičam jauna mīļākā?

Jauns.lv

Pēdējā laikā aktīvi baumo, ka Krievijas miljardieris Romāns Abramovičs (48) krāpjot savu dzīvesbiedri, 33 gadus veco dizaineri Darju Žukov. Abramoviča jaunais iekāres objekts esot slavenā balerīna Diāna Višņova.

Abramovičam jauna mīļākā?...

Abramovičs ir precējies divas reizes. Par viņa pirmo sievu bija ģeoloģijas fakultātes studente Olga Lisova, bet otrā – stjuarte Irina Malandina, kura miljardierim dāvāja piecus bērnus. Taču 2007. gadā Abramovičs aizgāja no ģimenes par sevi 15 gadus jaunākās modeles Darjas Žukovas dēļ. Jau 2009. gadā viņa Abramovičam dāvāja dēlu Āronu, bet 2013. gadā – meitu Leju.

Kaut arī šķiet, ka Abramoviča un Žukovas attiecībās viss ir lieliski, nesen parādījušās runas, ka Draju piemeklēs Abramoviča iepriekšējo sieviešu liktenis. Krievijas smalkajās aprindās aktīvi baumo, ka ebreju izcelsmes bagātniekam acīs iekritusi 38 gadus vecā Krievijas Tautas māksliniece, baleta prīma,  Sanktpēterburgas Marijas teātra galvenā soliste Diāna Višņova. Jau pirms gada Abramovičs un Višņova bija pamanīti kopā pirmā starptautiskā modernās horeogrāfijas festivāla “Context. Diāna Višņova” noslēguma svinīgajās vakariņās, bet pirms pusgada miljardieris kļuva par baleta zvaigznes viena no projekta sponsoriem.

Šis fakts tikai pastiprina aizdomas par Abramoviča un Višņovas attiecībām, tikmēr Abramoviča pārstāvis Džons Manns baumas par uzņēmēja un baleta prīmas romānu noliedz. Turklāt 2013. gada augustā Višņova pēc piecu gadu ilgām attiecībām  apprecējās ar savu producentu, bijušo hokeja superzvaigznes Aleksandra Ovečkina menedžeri Konstantīnu Seļiņeviču. Bet pirms tam Višņova bija precējusies ar baletdejotāju un baleta trupas vadītāju Faruhu Ruzimatovu.

Miljardiera Abramoviča mīlas dzīve

Kasjauns.lv / Foto: All Over Press