Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Pirms fināla šovu "TV zvaigzne" pamet tusētāja Elīna un Santa
Elīnas atgriešanās šovā bija īsa, bet atmiņā paliekoša. Tā vietā, lai gatavotos raidījuma veidošanai, jauniete izvēlējās iedzeršanu.

Pirms fināla šovu "TV zvaigzne" pamet tusētāja Elīna un Santa

Jauns.lv

Jau nākamnedēļ noslēgsies vairāk nekā divus mēnešus ilgušais realitātes šovs „TV zvaigzne”. Tikmēr kārtējā izbalsošanas vakarā skatītāji lēma, ka šova telpas jāpamet Elīnai un Santai nr.1.

Pirms fināla šovu "TV zvaigzne" pamet tusētāja Elī...

Elīna šovā atgriezās tikai pagājušās nedēļas ceturtdienā, bet neatrada pietiekami lielu motivāciju, lai kārtīgi strādātu pie sava raidījuma izveides. Tā vietā viņa izvēlējās paballēties un baudīt alkoholu. Rezultātā jaunietei pat bija jāizcieš sods, un likumsakarīgi – iekšējā balsošanā pret viņu nobalsoja vairākums dalībnieku, līdz ar to, Elīna jau otro reizi sēdās uz izbalsošanas strīpas. Līdzās viņai bija pēdējā uzdevuma sliktākie izpildītāji – Santa nr. 1 un Džokers.

Reperis Džokers šova laikā ieguva prāvu atbalstītāju pulku. Tie puisi nepievīla arī izbalsošanas vakarā, un viņš nopelnīja iespēju piedalīties šova finālā kopā ar vēl septiņiem šova dalībniekiem - Ex Da Bass, Juri, Edgaru Toretto, Neimani, Aldi un dāmām – Lindu un Martu.

Bet šovs bija jāpamet trakulīgajai Elīna un Edgara Toretto šovā improvizētā laulību ceremonijā apprecētajai draudzenei Santa nr.1.

Šova fināls notiks 15. decembrī, kad arī noskaidrosies realitātes šova televīzijas zvaigzne.

Realitātes šova „TV zvaigzne” izbalsošanas vakars 2. decembrī

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes