Kā sabiedrībā zināmi ļaudis iesildījās pirms Dona koncerta. FOTO
Laikmetīgās mākslas centrā „kim?” sabiedrībā zināmi ļaudis saviesīgā tusiņā apsprieda aktualitātes un spirdzinājās pirms Dona koncerta „Arēnā Rīga”. Gundega Skudriņa rūpējās par māksliniecisko pasākuma sadaļu.
Slavenības
2017. gada 16. februāris, 14:20

Kā sabiedrībā zināmi ļaudis iesildījās pirms Dona koncerta. FOTO

Jauns.lv

Pirms mūziķa papildkoncerta „Arēnā Rīga”, kurš notika 15. februārī, sabiedrības krējums pulcējās radošajā pieņemšanā laikmetīgās mākslas centrā „kim?”. Tur viesus sveica vakara namamāte - „Spices” direktore Iveta Lāce un varēja vērot performances un baudīt našķus.

Saviesīgajā pasākumā, kuru apmeklēja gan estrādes dīva Olga Rajecka, gan aktrise Ieva Aleksandrova-Eklone, producente Elita Mīlgrāve, Rīgas vicemērs Andris Ameriks un daudzi citi, par iedvesmas pilnu atmosfēru rūpējās radošā apvienība „Skudras Metropole” šarmantās Gundegas Skudriņas vadībā. Klāt bija un priecēja atraktīvā grupa „Franco Franco”, savukārt garšas kārpiņas lutināja šefpavārs Endijs Bērziņš.

Sanākušie viesi pieņemšanā tika priecēti ar mākslinieciskām, gastronomiskām un muzikālām performancēm. Pasākuma noformējums un tematika sasaucās ar Dona koncerta motīviem, radot oriģinālu un neatkārtojamu sajūtu buķeti.

Sabiedrībā zināmi ļaudis pirms Dona koncerta pulcējas pieņemšanā

gallery icon
64

Dons izpārdotā koncertā uzstājas "Arēnā Rīga"

14.februārī izpārdotā "Arēnā Rīga" ar lielkoncertu "Tepat" uzstājās tautas mīlētais mūziķis Dons.

gallery icon
96


Kasjauns.lv / Foto: publicitātes, Nauris Garkaklis