1dienas
19stundas
26minūtes
29sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Kristina Agilera nosvin dzimšanas dienu Disnejlendā bez bērniem. FOTO
Kristina Agilera kopā ar mīļoto vīrieti Metjū Ratleru Disnejlendā atzīmēja savu 34. dzimšanas dienu.
Slavenības

Kristina Agilera nosvin dzimšanas dienu Disnejlendā bez bērniem. FOTO

Jauns.lv

Populārā amerikāņu dziedātāja Kristina Agilera (34) un viņas saderinātais Metjū Ratlers (29) manīti Kalifornijā esošajā Disnejlendā. Pāris bija turp devies viens, bērnus līdzi neņemot.

Kristina Agilera nosvin dzimšanas dienu Disnejlend...

Kristinai ir sešus gadus vecs dēls Makss, kurš dzimis viņas pirmajā laulībā ar mūzikas producentu Džordanu Bretmenu. Šā gada 16. augustā viņa otrreiz kļuva par māmiņu, laižot pasaulē meitiņu, kurai deva vārdu Sammera Reina.

Kristina kopā ar saderināto nolēmusi savu dzimšanas dienu atzīmēt populārajā atrakciju parkā. Abus bērnus pāris atstājis auklīšu uzraudzībā un vakaru pavadīja, izbaudot dažādus Disnejlendas karuseļus un atrakcijas.

Agilera karjeru šovbiznesā uzsāka jau astoņu gadu vecumā, kad kopā ar citām nākamajām zvaigznēm – Britniju Spīrsu, Džastinu Timberleiku un Raienu Goslingu – darbojās populārajā Disneja studijas projektā „The Mickey Mouse Club”. Iespējams, ka dziedātājas sirdī aizvien saglabājusies nostalģija pēc Disneja pasaules personāžiem. Pametot atrakciju parku, Kristinas galvu rotāja stīpiņa ar Mikipeles austiņām.

Kristina Agilera un Metjū Ratlers Disnejlendā

Amerikāņu popzvaigzne Kristina Agilera ar mīļoto vīrieti Metjū Ratleru savu 34. dzimšanas dienu atzīmēja Disnejlendā.

Kasjauns.lv/Foto: All Over Press