Ēķis pavasarī kļūs par tēvu ceturtajam dēlam!
Andrejs Ēķis ar sievu Dainu Gāgu-Ēķi un bērniem Jaunā gada mijā Ēģiptē. Bet jau pavasarī Daina kļūs par māmiņu dēlam!
Slavenības
2015. gada 13. janvāris, 13:01

Ēķis pavasarī kļūs par tēvu ceturtajam dēlam!

Jauns.lv

Filmu producents, bijušais telekanāla LNT šefs Andrejs Ēķis 50 gadu vecumā kļūs par tēvu savam ceturtajam bērnam – viņa sieva Daina Gāga-Ēķe (35) ir mazuļa gaidībās. Šis būs pāra pirmais kopīgais bērniņš.

Andrejs Ēķis ar dizaineri, Latvijas Kultūras koledžas pasniedzēju Dainu Gāgu-Ēķi apprecējās 2013. gada 1. novembrī pēc četru gadu pazīšanās. Kāzas notika tikai liecinieku - Ēķa drauga Aigara Graubas un Dainas draudzenes Solvitas Kostjukovas – klātbūtnē, un par tām nezināja ne pāra bērni, ne draugi un kolēģi. Ēķis ar Gāgu attiecības uzsāka vairākus gadus pēc traģēdijas Andreja ģimenē, kad 2008. gada februārī Norvēģijā negadījumā ar sniega motociklu gāja bojā viņa sieva Iveta.

No iepriekšējās laulības Andrejam Ēķim ir trīs dēli – mārketinga speciālists Roberts (25), Rīga TV 24 programmu direktors Rūdolfs (24) un skolnieks Kristofers (15) -, savukārt Dainai no šķirtās laulības ar saksofonistu Arti Gāgu ir divas meitas – Felecita (15) un Sofija (8). Tagad šim bērnu pulciņam pievienosies Andreja un Dainas pirmais kopīgais bērns, kas pasaulē nāks aprīļa beigās, un kurš būšot puika.

Tikmēr nupat visa kuplā Andreja Ēķa un Dainas Gāgas-Ēķes ģimene kopā baudīja atvaļinājumu Ēģiptē. Žurnāls “Kas Jauns” raksta, ka Andrejs un Daina kopā ar visiem bērniem kūrortā Hurgadā sagaidīja Jauno gadu, un pat esot baudījuši kamieļu gaļu.


Kasjauns.lv/Foto: no Andreja Ēķa arhīv, Izdevniecības “Rīgas viļņi” arhīvs.