Abiļevu ģimenē gaidāms pieaugums
Čelliste Kristiāna Balčus pērn apprecējās ar jauno mīlestību Mārtiņu Abiļevu. Nu pāris ir pirmdzimtā gaidībās.
Slavenības
2015. gada 14. janvāris, 04:33

Abiļevu ģimenē gaidāms pieaugums

Jauns.lv

Režisores Ditas Balčus meita čelliste Kristiāna Abiļeva un Austrumu cīņu speciālista, mākslinieka Māra Abiļeva dēls datorgrafiķis Mārtiņš Abiļevs vasaras sākumā gaida pasaulē nākam pirmdzimto.

Čelliste un aktrise Kristiāna Abiļeva un Mārtiņš Abiļevs apprecējās pagājušajā vasarā, un dažus mēnešus pēc kāzām pārim pieteicies pirmais mazulis. „Esam ļoti laimīgi! Jūtos salīdzinoši labi, un ar grūtniecību saistītās izmaiņas pašsajūtā pilnībā kliedē lielais prieks par gaidāmo mazulīti,” portālam kasjauns.lv atzīst topošā māmiņa.

Pagaidām Kristiāna un Mārtiņš vēl nezina gaidāmā bērna dzimumu, tomēr esot izdomāts vārds gan meitenei, gan puikam. „Esmu gandarīta, ka, piemēram, meitas vārda sakarā mums ar vīru gaume simtprocentīgi sakrita, arī par vārdu dēlam ātri vienojāmies. Tas liecina par mūsu saderību,” uzsver čelliste, kura joprojām turpina spēlēt savas mammas režisores Ditas Balčus radītajās kultūras telpas “3māsas” izrādēs.

„Domājams, ka šis mums nebūs vienīgais bērns. Esam noskaņoti uz kuplu ģimeni nākotnē. Pati esmu augusi četru bērnu ģimenē un pat iedomāties nevaru, kā būtu, ja nebūtu manu māsu un pusbrāļa,” spriež Kristiāna, kurai pirms vairākiem gadiem bija komponista Jura Kulakova mūza.

Kasjauns.lv/Foto: no Izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva